≫ 

Klarisa ima 42 godine i četvrti put je postala majka: Svoje "novo" dete voli više od svih i to je podelila sa celim svetom (FOTO)

Ova Britanka je radosnu vest o "rođenju" podelila na svom Fejsbuk profilu

  • 0

Karisa Le Pine (42) iz Varingtona u Engleskoj objavila na svom Fejsbuku rođenje svoje slobode, tako što je brakorazvodne papire predstavila kao bebu.

Skriveni hodnici, tajni prolazi, misteriozne komore: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Keopsove piramide (VIDEO) (FOTO)

Karisa je majka troje dece. Iznad fotografija na kojima je papire umotala u peškir, napisala je:

- Ja i moje dostojanstvo želimo da objavimo svetu našu prelepu, zdravu, novorođenu slobodu. Rođena danas u 11 časova, težine 0.18 kg, mogu iskreno da kažem da nikad nisam osetila ljubav poput ove. Dobrodošla moja prelepa mala princezo Le Pine. Obećavam da ću te uvek voleti i brinuti se o tebi i bićeš moje svetlo. Bez obzira na to koliki je mrak. Tako sam zaljubljena.

Le Pine je sa svojim bivšim prestala da živi pre sedam godina. Međutim, nakon rastanka, Karisa se 18 meseci borila sa rakom dojke. Ali, sada je zdrava i zvanično razvedena i nada se da je ovo početak nove faze u njenom životu.

- Moraš sebi da nađeš zabavu. Srećna sam i ne želim da to tek tako odbacim - rekla je Le Pine za "Metro".

- Kada sam te papire uzela prvi put u ruke, osetila sam olakšanje, ali i tugu. To je bio veliki deo mog života - čitavih 15 godina.

Le Pine kaže da je niko nikad nije zvao princezom, pa je presudi o razvodu dala to ime.

- Sama o sebi vodim računa i nastaviću u tom pravcu - izjavila je.

VIDEO: Pazite da se ne zagrcnete od smeha zbog fore ove bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA