≫ 

Bračni par hranio divlje kengure, a onda ih je jedan izudarao: Od silnih batina završili su u bolnici (VIDEO)

On je napao i njegovu suprugu Lindu koja je pritrčala da pomogne mužu i naneo joj opasne telesne povrede

  • 1

Zaštitinici divljih životinja iz Australije, Džim i Linda Smit, srećni su što su živi, rekao je danas medicinski zvaničnik nakon što je kengur napao taj bračni par u severnoj australijskoj zemlji Kvinslend.

Smitovi su hranili divlje kengure na svom posedu u oblasti Darling Dauns kada je jedan sivi kengur udario Džima i oborio ga na zemlju.

On je napao i njegovu suprugu Lindu koja je pritrčala da pomogne mužu i naneo joj opasne telesne povrede.

Krvavi obračun na dečjem rođendanu: Posvađale se dve porodice pa nastao pravi pokolj, četiri muškarca mrtva (VIDEO)

Rojters prenosi da je u bolnici ustanovljeno da je Lindi puklo plućno krilo, da ima prelom rebara, bila je puna posekotina i oderotina i odmah je morala na operaciju.

- Strašno je. Nokautirao me je jednom ili dvaput, a jednom kada vas se dočepaju, vidite šta mogu da urade - rekao je Džim pokazujući na svoje povrede.

Australijski mediji su izvestili da se kengur povukao tek nakon što je Džimov i Lindin sin istrčao i udario ga parčetom drveta.

- Da je kengur nastavio da joj nanosi povrede, njen život bi sigurno bio u opasnosti - rekao je medicinski zvaničnik Stiven Džons.

U Australiji živi okvirno 45 miliona kengurova, a njihovi sukobi sa ljudima nisu neuobičajena pojava, kada se uzme u obzir da se ljudi nastanjuju na područja na kojima žive te životinje, napominje agencija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA