Golišavi muškarci upali u starački dom: Iznenadili bakice za večeru, a one nisu znale gde prvo da gledaju (FOTO)

Bakice su uživale u svojoj večeri

  • 6

Vlasnici jednog staračkog doma u Velikoj Britaniji odlučili su da razvesele svoje štićenice pa su im priredili veselu večeru tokom koje su ih posluživali goli batleri.

Za Mirror su otkrili da ih je na to podstakla želja njihove 89-godišnje stanarke Džoan Korp.

Konobari su majmuni: Ovo je najneverovatniji restoran na svetu (VIDEO)

- Kad god bismo je pitali šta želi, odgovorila bi: muškarca. Zato nas ni najmanje nije iznenadilo kad je poželela ovako nešto. Razgovarali smo sa ostalim štićenicima i svi su je podržali.

Batlere smo našli putem interneta i objasnili im kako trebaju da se ponašaju. Za malo bezazlenog flerta nije važno koliko ti je godina - rekla je Kler Martin, koordinatorica aktivnosti u domu.

Na večeri je bilo 23 ljudi, od kojih je 11 štićenika doma, a stare dame pozvale su i svoje ćerke i unuke.

Golišavi batleri koji su na sebi imali samo kecelje i mašnu oko vrata, poslužili su im večeru od tri jela, a zatim su im ponudili opuštajuću masažu, prenosi Index.hr.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Dol Dženkins, toliko se oduševila golim batlerima da ih je pozvala da se ponovo vrate sledeće godine na proslavu njenog stotog rođendana.

- Dame su bile jako uzbuđene. Sredile su se za ovu priliku i stalno su se kikotale. Kad su ih pitali da li žele masažu, sve su htele - rekla je Kler.

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA