≫ 

"Udala sam se za oca svoje najbolje prijateljice i sad sam joj maćeha": Tejlor (27) je oduvek volela starije muškarce, a sada je otišla korak dalje (FOTO)

Ovaj slučaj je dospeo na naslovne strane svetskih medija

  • 7

Tejlor (27) je upoznala 52-godišnjeg Kerna Lehmana preko svoje 30-godišnje prijateljice Amande. Ništa od toga ne bi bilo čudno da Kern nije Amandin otac. Čim su se upoznali planula je ljubav na prvi pogled.

- Bio mi je jako zgodan. U vreme kad smo se upoznali ja sam radila sa Kernovom ćerkom Amandom. Ona je bila moja najbolja prijateljica. Bila je udata, a i ja sam bila u vezi u to vreme - rekla je Tejlor za Caters News Agency.

Dok je muž bio u strasnom zagrljaju sa ljubavnicom, supruga sa decom se ranije vratila kući: On je šokiran u sekundi smislio ovu laž (VIDEO)

Na početku je Tejlor bila pomalo skeptična o tome da se zabavlja sa prijateljičinim ocem, ali kaže da je nakon nekog vremena prešla preko toga. Venčali su se u maju.

- I moji roditelji su na početku bili zabrinuti, mama je bila uzrujana jer je to otac moje prijateljice, ali znali su da sam uvek izlazila sa starijim muškarcima - kaže Tejlor i dodaje da njena porodica sada podržava njihov brak.

I stranci primećuju njihovu razliku u godinama, pa Tejlor priča da je Kernu javni beležnik rekao: "Vaša ćerka može da potpiše ovde", kad su kupovali kuću. Takođe, kaže i da ih često uspoređuju sa Ketrin Zitom-Džouns i Majklom Daglasom, prenosi Index.hr.

Kaže i da imaju mnogo toga zajedničkog, a da su već i razgovarali o mogućnosti da Kern umre prvi.

- Već smo se susreli sa advokatom zbog toga, to nije tema sa kojom puno žena u 20-im godinama života mora da se nosi. Ali ko zna šta sutra nosi - zaključila je Tejlor.

Dodala je i da ne planiraju decu, a za sve one koji ih osuđuju zbog razlike u godinama ima poruku.

- Ako ste srećni i kliknete, to se ne tiče nikoga osim vas. A dođavala sa onima koji vas osuđuju - kaže.

VIDEO: Lažirala prosidbu ispred oca, on samo što nije umro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA