≫ 

Bet (16) se udala za 28 godina starijeg muškarca: Njega su meštani prozvali pedofilom i napravili mu pakao od života

Danas imaju dva sina i žele da se vrate u porodični dom

  • 19

Nakon što se zaljubio u 28 godina mlađu devojku, ćerku svog prijatelja, i oženio se njome, vozač autobusa Endi rekao je da su ga u rodnom gradu etiketirali kao pedofila zbog čega su bili primorani da se isele iz svog doma u severnom Velsu.

Endi (47) i Bet Telford (19) venčali su se pre tri godine, kada je Bet imala samo 16 godina, piše Miror.

Upoznali su se preko Betine mame, a vezu su započeli kada je ona napunila 16 godina. Međutim, kada su meštani saznali za vezu, njihovi životi su se okrenuli naopačke. Bet se nakon toga udaljila od majke koja nije odobravala njihovu vezu i ljubav.

Endi se prisetio nasilja koje je trpeo nakon što je vest o njihovoj vezi izašla na površinu i vremena kada mu je na kombiju bilo ispisano "pedofil".

-  To su bili zaista mračni dani. Osećao sam se kao da sam neka vrsta životinje jer izlazim s mlađom devojkom - rekao je.

Oni su se venčali na maloj svečanosti u severnom Velsu, a sada žive sa svoja dva sina oko 270 kilometara dalje u Lancaširu.

Bet je rekla kako joj razlika od čak 28 godina nikada nije smetala.

-  Uvek sam želela da zasnujem porodicu, tako da sam samo mislila da bi Endi bio savršen muškarac za to - rekla je Bet i nadodala da supruga ne posmatra kao oca ili starca.

Oni su se sada vratili u rodni kraj u Velsu na porodični odmor, ali ovde žele da se vrate za stalno.

- Živeo sam u Velsu 40 godina, moja je majka bila tu, moja baka je bila tu. Vrlo je teško i ne bude ništa lakše kada nisi tamo gde si odrastao i gde su sva tvoja sećanja i porodica. To me ubija sve vreme. Ne želim da se prema meni drugačije postupa… mi smo Bet i Endi i to je to, zar ne? - rekao je Endi koji tvrdi da je njihov brak jednako dobar kao što je bio pre tri godine.

VIDEO: Oni više nisu zaljubljeni - brakom Bekamovih bave se i stručnjaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    6. novembar 2018 | 18:13

    Da si poznati neki holivudski glumac ili neka slavna licnost onda to nebi bio problem,a posto si obican goljo to je problem ,e tu se javlja onda zavist i ljubomora

  • plavi safir

    6. novembar 2018 | 20:01

    Nije bolest sve što boli!

  • Mne

    6. novembar 2018 | 19:55

    Ima lijepo rijetke zube 😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA