Pre odmora je postavio kameru u dvorište, a kada se vratio imao je šta da vidi: Komšinica je krišom uradila nešto što ga je razbesnelo (VIDEO)

Ian je u svađi sa komšinicom punih osam godina, a sve je počelo zbog parking mesta

  • 0

Kada je Ijan Vilijams iz Eseksa otišao na godišnji odmor, postavio je sigurnosnu kameru ispred svoje kuće i tako uhvatio komšinicu Maksin Džonson kako mu baštenskim makazama seče žbun u dvorištu.

Njih dvoje su u sukobu već punih osam godina zbog svađe oko parking mesta, a ona tvrdi da joj je Ijan slao ljubavne poruke.

Žbun je, tvrdi, odsekla jer joj je grebao auto dok se vozila pored njega. Godinama oboje zovu policiju optužujući jedno drugo za nanošenje štete.

Policija je za Dejli Mejlu otkrila da je Maksin pre dve godine bila uhapšena zbog optužbe da je ukrala noge baštenskog stola iz susedne kuće, ali je tom prilikom oslobođena.

Ian tvrdi da joj nikad nije slao ljubavne poruke, a da je njihova svađa započela jer bi mu ona redovno blokirala parking mesto.

Sukob je ponovno eskalirao kad je ona počela da se žali na žbun u njegovom dvorištu, a upravo zbog nje je i postavio kameru.

- Kad sam video ostatke grmlja, odmah sam znao da je to ona. Razljutio sam se kad sam video snimak, ali kasnije sam se smirio i sad mi je to samo smešno. Nisam se ni trudio da to prijavim policiji jer znam da od toga ne bi bilo nikakve koristi - zaključio je on.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA