Širok osmeh, stisak ruke i šapat na uho: Šta je Makron rekao Kolindi dok je hrvatska predsednica kisnula u leopard cipelama? (FOTO)

Na društvenim mrežama krenule su da se dele fotografije sa jednog i drugog događaja, uz komentare "romantično", "ljubav između Marona i Kolinde cveta"

  • 2

Uoči velike svečanosti obeležavanja 100. godišnjice kraja Prvog svetskog rata francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit dočekivali su šefove država i vlada, između ostalih i hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Makron i Grabar-Kitarovićeva razmenili su nekoliko reči, ponovo na kiši kao i pre gotovo četiri meseca u Rusiji kada su se družili na fudbalskom terenu posle finala Svetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske.

Na društvenim mrežama krenule su da se dele fotografije sa jednog i drugog događaja, uz komentare "romantično", "ljubav između Marona i Kolinde cveta" i slično.

Iako se nije moglo čuti šta je Makron rekao hrvatskoj predsednici, po njegovoj gestikulaciji može se zaključiti da je rekao: "Opet nam pada kiša."

Možda su baš zbog ove rečenice, Tviteraši širom sveta zaključili da je Makron romantik, a da Kolindi to, nesumnjivo prija.

"Opet nam pada kiša"; Foto: Profimedia

Veliki broj korisnika društvenih mreža pažnju je obratio na cipele hrvatske predsednice, a nekolicina njih smatra da je leopard dezen vrlo smeo za jednu manifestaciju kakva je 100. godišnjica obeležavanja primirja u Prvom svetskom ratu.

Pojedinci smatraju da je ovo poprilično "smeo" dezen; Foto: Profimedia

Drugima se njen stajling dopao.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA