Jezivi vatreni izazovi: Počelo je sa paljenjem dlaka na grudima, a onda su klinci masovno počeli da se povređuju plamenom zbog lajkova (FOTO)

Kako se pretpostavlja, klinci se nadaju da će ih opasni izazov napraviti zvezdama i omogućiti im da dobiju što više lajkova na društvenim mrežama

  • 3

Na Internetu širi se jezivi izazov u kojem klinci zapale sami sebe, kako bi dobili što više lajkova na društvenim mrežama. Zbog toga veliki broj njih završi u bolnici sa opekotinama opasnim po život.

U "vatrenom izazovu" klinci rizikuju svoje živote kako bi postali internet zvezde, zbog čega mnogi završe u bolnici.

Kako se pretpostavlja, klinci se nadaju da će ih opasni izazov napraviti zvezdama i omogućiti im da dobiju što više lajkova na društvenim mrežama.

Deca se zapale jer se nadaju da će postati poznati Printskrin: Facebook/Tviter

Međutim, mnogi su završili sa ozbiljnim opekotinama, a neki su morali da se podvrgnu operaciji i da budu na aparatima za održavanje u životu.

Iako se ne zna tačan broj povređenih, osoblje na odeljenju za opekotine u bolnicama upozorava da je broj povređene dece u porastu i da treba nešto da se preduzme po ovom pitanju.

Raste broj dece sa opekotinama Printskrin: Facebook/Tviter

"Vatreni izazov" pojavio se 2012. u SAD nakon što je jedan jutjuber postavio video u kojem je zapalio dlake na grudima. Taj snimak pregledan je veliki broj puta i inspirisao je druge da probaju isto, prenosi Metro.

U avgustu je Timijah Landers (12) iz Detroita spalila 49 posto tela učestvujući u opasnom trendu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    29. decembar 2018 | 22:25

    Што чешће и масовније то боље...

  • Veteran

    30. decembar 2018 | 09:18

    Današnjoj omladini je potreban lekar na svakom koraku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA