Dok se El Čapo suočava sa doživotnom kaznom zatvora, njegova atraktivna supruga ima novu zanimaciju (FOTO)

Ona često voli da prikazuje svoj život na Instagramu, pa se tako mogu videti i njene fotografije sa ćerkama, ali i one u kojima nosi bikini i uživa na plaži

  • 3

Supruga poznatog narko bosa El Čapa ponovo je dospela u centar pažnje ali ovog puta zbog svog volonterskog rada, prenosi Dejli Mejl.

Ema Koronel Aispuro je uvek u prvim redovima na suđenju svom suprugu koje privlači ogromnu pažnju medija.

Mnogi su isticali da je tokom tih pojavljivanja prikazala sebe kao ženu koja ima bogatog i koja voli da nosi sofisticiranu garderobu.

Ona često voli da prikazuje svoj život na Instagramu, pa se tako mogu videti i njene fotografije sa ćerkama, ali i one u kojima nosi bikini i uživa na plaži.

Sada je odlučila da prikaže sebe u novom svetlu, pa je objavila fotografije svog volonterskog rada.

Ema voli da pozira i da objavljuje slike na društvenim mrežama Foto: Instagram

Ona je prošle nedelje sa svojim ćerkama volontirala u dečjoj bolnici u Meksiku. Donela im je pakete pelena, igračke i slično.

- Ja to radim zbog ljubavi prema ljudima, bez ikakvog profita. Radim zbog ljubavi prema čoveku, za one kojima je potrebna pomoć - kaže ona.

Na fotografijama se vidi kako ova majka dve devojčice, tokom posete bolnici, nosi masku preko lica, obične farmerke i patike.

Ema je duplo mlađa od svog supruga Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP

Ona ima oko 500.000 pratilaca na Instagramu, pa je mnogi vide kao neku vrstu stavne ličnosti.

Njen muž Hoakin Guzman Loera (61), poznatiji kao El Čapo, se suočava sa doživotnom kaznom zavora, zbog šverca droge višemilionske vrednosti, kao i zbog ubistava svojih rivala.

Mediji su već pisali o tome da dok El Čapo boravi u američkom zatvoru, da njegovu žena uživa u luksuznom životu. Neki su je čak optužili da troši "krvavi novac".

Na Instagramu ima oko 500.000 pratilaca Foto: Instagram

Više njenih fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA