Megan i Hari pola godine braka proslavili na festivalu: Svečano obučeni došli da upoznaju omiljene muzičare (FOTO)

Vojvotkinja je za ovu priliku bila savršeno skockana, a mladi bračni par je prosto pristao od sreće

  • 0

Već je prošlo pola godine otkako su vojvotkinja Megan Markl (37) i princ Hari (34) rekli sudbonosno da. Oni su u ponedeljak proslavili šest meseci braka, a par je odlučio da taj dan provede nasamo, dok su se uveče uputili na muzički festival Rojal Varajeti Performans u Londonu.

Ovo je prvi put da se Megan pojavila na ovom događaju, dok je princ Hari bio jednom 2015. godine.

Megan se smešila sve vreme Foto: Tanjug/AP

Na tom festivalu ove godine nastupili su Tejk Det, Džordž Ezra (25), Klin Bandit, Tina Tarnet Mjuzikal, Andrea (60) i Mateo Bočeli (21), a program je vodio Greg Dejvis (50), prenosi 24sata.hr.

Megan i Hari su upoznali neke od izvođača, a tokom razgovora sa njima vojvotkinja se držala za stomak koji više ne može da sakrije. Ona bi trebala da se porodi na proleće.

Vojvotkinja je za ovu priliku bila savršeno skockana, a mladi bračni par je prosto blistao od sreće.

Dobila je i buket cveća Foto: Tanjug/AP

Mlada obožavateljka (7) pozdravila je Megan i pružila joj buket cveća.

MEGAN NIJE TAKO MILA I DRAGA?

U poslednjih nekoliko dana, u medijima mogu da se pročitaju brojni naslovi koji o Megan ne govore u pozitivnom svetlu.

Nakon što je objavljeno da je Melisa, lična asistentkinja Megan Markl, dala otkaz nakon svega šest meseci, krenule su priče da bivša američka glumica uopšte nije toliko srdačna kao što se prikazuje.

Još otkako se počela da se bavi glumom šuška se da lepa Megan ima drugu stranu i da je osoba sa kojom baš i ne može lako da se radi.

Proteklih dana o Megan kruže brojne priče Foto: Tanjug/AP

Njena bivša agentkinja je na početku Meganine veze sa Harijem rekla da Meghan ne voli negativnost i da je fokusirana da dobije ono što želi. Ako to ne dobije, prekinuće odnos sa svakim ko se ne slaže s njom.

Ona je izjavila da je Megan bila topla i harizmatična, dok nije upoznala Harija. Nakon što je bila u Otavi sa njim, promenila je svoje ponašanje.

Britanski mediji pisali su da je uspešno ostvarila sve što je zacrtala u vezi Harija, poput toga da je on prestao da puši i da se druži sa starim prijateljima.

Mediji su pisali da ona i nije tako fina kako se na prvi pogled čini Foto: Tanjug/AP

- To je deo njenog plana kako preoblikovati Harija u novog, poslušnog člana kraljevske porodice. Ona ne želi afere ni skandale i planira porodicu sa njim - rekao je izvor s dvora.

Pisalo se kako je u prvim pojavljivanjima sa njim preuzimala inicijativu, ali kako se bližilo venčanje gurala je njega u prvi plan i držala se u pozadini.

Iako se pisalo da je u odličnim odnosima sa kraljicom Elizabetom II, posebno jer su obe ljubiteljke pasa, nedavno je procurela informacija da je Harija baka upozorila unuka da pripazi na ponašanje svoje tadašnje verenice, koja je insistirala na posebnoj svadbenoj tijari.

- Što Megan želi, to i dobije - navodno je Hari rekao radnicima palate, kad su mu rekli da Megan ne može dobiti tijaru kakvu je zamislila.

Isplivao je i problem oko tijare koju je nosila na venčanju Foto: Tanjug/AP

Bivša glumica želela je tijaru optočenu smaragdima, ali to je odbijeno jer poreklo dragog kamenja koje je želela na njoj nije bilo poznato. Kako je ona time bila nezadovoljna, kraljica se umešala i sama odabrala tijaru za Megan.

- Megan ne može dobiti sve što poželi - navodno je glava porodice rekla 33-godišnjem Hariju i dodala da će Megan nositi tijaru koju joj ona da.

Izvor je otkrio da kraljica nije bila sigurna ni da li Megan treba da nosi veo, s obzirom na to da joj je ovo drugi brak. Vojvotkinja od Saseksa je tvrdila da je tijaru odabrala tokom posete kraljici.

Navodno je morala da interveniše i sama kraljica Foto: Tanjug/AP

PAR ŽELI DA SE PRESELI U NOVU KUĆU

Hari i Megan su se nakon venčanja zajedno uselili na posed Kensingtonske palate, ali ne u samu palatu, već u manju kuću pored nje koja ima dve spavaće sobe. Tačnije, Megan se uselila jer je Hari u toj kući živeo dok je još bio slobodan dečko, a upravo je tamo i zaprosio Megan.

Britanci njihovu kuću znanu pod imenom Notingham Haus opisuju kao "skromnu kolibu", što je ipak malo preteran opis, ali ne iznenađuje da Hari i Megan, žele da porodicu zasnujuu nečem većem.

Par želi da se preseli u novu i veću kuću Foto: Tanjug/AP

U Kensingtonskoj palati prostora ne nedostaje. Tamo žive i Kejt i Vilijam i to u stanu sa čak 20 prostorija. Na istoj adresi žive i kraljevski rođaci, vojvoda i vojvotkinja od Gločestera, zatim vojvoda i vojvotkinja od Kenta, kao i  princ Majkl od Kenta (inače prvi rođak kraljice Elizabete) i njegova supruga.

A britanski mediji pišu da upravo ta rodbina pravi probleme Megan i Hariju, tačnije 74-godišnji vojvoda od Gločestera i njegova dve godine mlađa supruga Brigita. Oni žive u stanu koji ima 21 prostoriju i prvi su susedi Vilijamu i Kejt, a Hari je navodno bacio oko upravo na taj deo palate. Međutim, Brigita se ne želi da se seli.

- Brigita se ne želi da se seli, a zašto i bi? Ona i suprug su punopravni članovi kraljevske porodice, još obavljaju svoje radne zadatke i taj stan im je dala sama kraljica - rekao je za Daily Mail izvor blizak vojvotkinji.

Zbog toga su se navodno sukobili sa nekim članovima porodice Foto: Tanjug/AP

Zbog toga Megan i Hari navodno razmišljaju o tome da potpuno odsele sa imanja Kensingtonske palate, a navodno se unutar porodice raspravlja o tome da bi prinčevi trebali da se razdvoje i pošto će njihove dužnosti odsad biti drugačije. Naime, Vilijam će, kao prestolonaslednik, ubuduće sigurno imati drugačije obaveze od Harija pa neki smatraju da ni nema razloga zašto bi i dalje morali da žive na istoj adresi, prenosi Index.hr.

Iz Kensingtonske palate su demantovali navode da su Hari i Megan bacili oko na dom vojvode od Gločestera, a gde će novopečeni kraljevski mladenci završiti i hoće li ih želja za selidbom zaista uvaliti u probleme sa rodbinom tek će se videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA