≫ 

Prošlo je 11 godina otkad je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu: Objavila je najnoviji snimak i napisala "da ne može da veruje" (FOTO)

Ona je i danas veoma popularna, a brojni fanovi prate svaki njen korak na Instagramu

  • 14

Francuska manekenka Tajlin Blondu (17) proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu kada je imala šest godina. Sada 11 godina kasnije, ponovo je ponela ovu prestižnu titulu, pa se našla na samom vrhu TC Candlera za 2018. godinu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана

Ove nagrade su počele da se dodeljuju 1990. godine, a spadaju među najprestižnije nagrade koje slave lepotu. Ovogodišnji video je imao preko dva miliona pregleda za samo dva dana.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана

Tajlin je oduševljena zbog nagrade koju je dobila, a radosne vesti je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Zahvalila se na nagradi i priznala da nije mogla da veruju kada je videla da je dobila nagradu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана

Podelila je prikaz viralnog videa i napisala je sledeće: "Ja jednostavno ne mogu da verujem u to, hvala mnogo TC Candler i svima koji su glasali. Nikada nisam mislila da sam broj jedan! Zahvalna sam svima, zaista se nadam da lepo provodite praznike sa svojim porodicama... sve najbolje vam želim, mnogo ljubavi".  Njeni pratioci su joj čestitali na nagradi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана

Podsećamo, da se Tajlin sa sa šest godina pojavila na naslovnoj strani "Voga". Tom prilikom ona je stekla slavu širom sveta.

Reprint: VOGUE enfants

Ona je i danas veoma popularna, a brojni fanovi prate svaki njen korak na Instagramu. Radi kao manekenka, pa je na gotovo svakoj Nedelji mode prava zvezda.

Polako gradi svoju već blistavu manekensku karijeru, a zastupa je američka agencija za talente "WME". Pre dve godine je dva puta hodala pistom noseći modele Dolče i Gabana. Takođe je postala ambasador Loreala, a zaštitno je lice i jednog parfema. Izgradila je impresivan profil na Instagramu na kojem je prati 2,8 miliona ljudi.

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, uveli su je u svet modelinga kada je imala samo četiri godine.

Foto: Instagram/thylaneblondeau

Kada je bila mala učestvovala je na snimanju za čuveni časopis Vog, što je izazvalo zabrinutost javnosti zbog korištećenja dece kao modela, kao to da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Njeno slikanje za Vog je takođe pretrpelo brojne kritike jer su mnogi rekli da ona na tim slikama izgleda kao seksualni objekat.

Preprint: Vogue Paris

Na kritike se oglasila i Tajlinina majka koja je rekla da jeste bila šokirana tokom snimanja, ali da ju je više šokiralo to što je ogrlica koju je njena ćerka nosila vredela 3 miliona dolara.

Ova tinejdžerka je 2005. godine prošetala pistom na reviji Žan Pol Gotjea. Zbog njenih plavih očiju i fotogeničnog lica, svi su pričali da će sigurno da izraste u prelepu ženu.

Preprint: Vogue Paris

VIDEO: Ova devojčica ima najlepšu kosu na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA