≫ 

Još jedna osoba koja je radila za Megan Markl, dala je otkaz: Sada je vojvotkinja ostala i bez telohraniteljke

Pre nje otkaze su dale lična asistentkinja, kao i sekretarica, koja je i godinama pre toga radila za kraljevsku porodicu,

  • 2

Iako izvor iz kraljevske palate tvrdi da osoblje voli vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, otkaz je upravo dala i treća osoba koja je radila za nju.

Nakon dve asistentkinje, vojvotkinja od Saseksa ostala je i bez telohraniteljke. Policajka koja je bila zadužena za njenu bezbednost odlučila je da da otkaz nakon šest meseci na tom radnom mestu. Policajka koja je izvukla Megan iz gužve na pijaci na Fidžiju zbog bezbednosne opasnosti dala je otkaz u Skotland Jardu.

Pre nje otkaze su dale lična asistentkinja Melisa Touabti, kao i sekretarica Samanta Koen, koja je i godinama pre toga radila za kraljevsku porodicu, prenosi Index.hr.

Insajderi tvrde da se nije posvađala sa Megan, iako je navodno njenim telohraniteljima jako teško da rade zbog njene želje da bude "žena iz naroda".

- Za razliku od onih koji su odrasli u palati i znaju koja su ograničenja, Megan, iako je bila poznata glumica, ipak je mogla da radi šta je htela i da ide gde je htela. U sadašnjoj ulozi ne može ići gde želi bez pratnje, a to je veliki problem za osobu poput nje - rekao je izvor.

VIDEO: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pokondirena tikva

    13. januar 2019 | 17:46

    Ova će brzo završiti karijeru u kraljevskoj porodici, oteraće je Hari brže nego što misli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA