Bosonoga devojčica (2) izašla sa podignutim rukama pred naoružane policajce: U tom momentu oni su hapsili njene roditelje (VIDEO)

Na mestu hapšenja nalazila se i njena majka koja je policajcima rekla kako se u vozilu nalazio i njen jednogodišnji sin kog je kasnije uzela

  • 3

Bosonoga dvogodišnja devojčica izašla je iz automobila sa podignutim rukama pred naoružane policajce koji su hapsili jednog od njenih roditelja zbog pljačke.

Policija je bila dobro opremljena i naoružana jer su im javili da sumnjaju da osobe koje su krale nose oružje. Čad Bom i Džejms Mekmulen zaustavljeni su na ulici, a policija je uperila oružje prema njima.

Prolaznici su snimili deo hapšenja. Pošto je muškarac došao do policijskog automobila, usledio je deo koji je mnoge šokirao.

Na snimku incidenta, koji se dogodio na Floridi, vidi se kako devojčica izlazi iz vozila nakon što ih je zaustavila policija.

Ona ka njima ide sa podignutim rukama, kao da se predaje.

Na mestu hapšenja nalazila se i njena majka koja je policajcima rekla kako se u vozilu nalazio i njen jednogodišnji sin kog je kasnije uzela. Prolaznici nisu mogli da veruju u to što vide.

Odmah se povela polemika, pa dok su jedni rekli kako je policija uperila oružje ka njoj, drugi su istakli kako su nišanili vozilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA