≫ 

Megan Markl više nikada ne sme sama da zatvori vrata automobila, jer time ugrožava svoj život i bezbednost (VIDEO)

Ona je tim činom oduševila javnost, ali sebe dovela u opasnost

  • 3

Kada je Megan Markl jednom prilikom sama zatvorila vrata automobila, oduševila je javnost, ali ne i pripadnike službe bezbednosti koji su je upozorili da to više ne radi.

Naime, radnici sigurnosnih službi brinu se da bi to moglo da joj ugrozi život jer u slučaju napada ne bi mogla da se vrati u automobil, prenosi britanski San.

Vrata na automobilima koje koristi kraljevska porodica automatski se zaključavaju čim se zatvore, zbog čega bi Meganin beg u slučaju opasnosti bio usporen.

Tokom dolaska u Londonsku kraljevsku umetničku akademiju prošle godine, Megan je iznenadila javnost kad je sama zatvorila vrata automobila. Dok su je pripadnici javnosti nazvali "skromnom" i "prizemnom", čini se da službe sigurnosti nisu bile toliko oduševljene njenom potezom.

Od tada to više ne radi Foto: Tanjug/AP

Mesec dana kasnije, tokom jedne druge javne posete, Megan Markl se odmakla od vozila i nije zatvorila vrata.

- Iako se zatvaranje vrata čini trivijalnim, ono može da napravi veliku razliku. Ne daj bože da nešto pođe po zlu, važno je da se može u sekundi vratiti u automobil ako mora. Ako su vrata zatvorena i zaključana, to je nemoguće - rekao je izvor za britanske medije.

VIDEO: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    28. januar 2019 | 12:37

    Jesi vido, sunce ti.

  • Markl

    28. januar 2019 | 13:32

    Znaci blizi se scenario Dajane. Nazalost ali Megan im ne da pardona kao i Dajana. A mnogo zna o njima. Ako pocne iznositi neke tajne, eto istog scenarija.

  • Zoran

    28. januar 2019 | 13:29

    Izuzetno vazna licnost moze nekog drogerasa da zainteresuje da se procuje malim napadom skroz svi nebitni a novine ih puno uvelicavaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA