Rudolfa su uspavali jer ga niko nije želeo, a on je pobedio smrt: Sledećeg dana ljudi su se otimali oko "čuda od šteneta"

Rudolfa je izabrao bračni par Džojs i Mičela Valentajna, koji žive u istom gradu

  • 4

Kada je mešanac labradora i pitbula po imenu Rudolf doveden u azil za pse u Oklahomi, nije bilo mesto za njega. Nadležni su smatrali da je najbezbolnije rešenje da ga uspavaju.

- Ali Bog je imao drugačiji plan za njega - napisao je na Fejsbuku upravnik prihvatilišta za životinje u kome je Rudolf kasnije našao utočište.

Pošto su ga uspavali, štene se probudilo, a veterinar azila je odbio da mu ponovo da smrtonosnu injekciju. Primio ga je azil "Kings Harvest" u Davenportu (Ajova), a vest o "čudu od šteneta" ubrzo se proširila.

Već sledećeg dana pred vratima se formirao dugačak red, a Rudolf je izabrao bračni par Džojs i Mičela Valentajna, koji žive u istom gradu, piše heute.at.

- Priča je neverovatna i graniči se sa čudom - rekao je Mičel za TV-kanal WHBF.

- Ovaj pas ima određenu misiju i s razlogom je došao baš kod nas. Ne znam šta je to, ali srećna sam što ćemo biti deo toga - dodala je njegova supruga.

VIDEO: Sa njom zaboravite na stres: Upoznajte četvoronožnog psihologa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    28. januar 2019 | 21:41

    Sve je to Bog stvorio i coveka i psa nekad je pas bolji covek od coveka zivotinje!ponekad i nemozemo razlikovati u nekim situacijama danasnjim ko kojoj vrsti pripada

  • Po Bogu

    28. januar 2019 | 22:53

    Zašto da uspavaju zdravog psa? Zar je to rešenje?!

  • Licemerka

    28. januar 2019 | 21:42

    Kaaako je meden.. 💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA