Bakica spektakularno proslavila svoj 100. rođendan: Pljeskala gole guze i flertovala sa batlerima (FOTO) (VIDEO)

Dol se na početku stidela ali brzo se opustila i započela flert sa mladim i zgodnim batlerima

  • 0

Kad su pre nekoliko meseci goli batleri posetili bakice u staračkom domu, 99-godišnja Dol Dženkins bila je toliko oduševljena da ih je pozvala na svoj stoti rođendan.

Osoblje staračkog doma Milton lounge iz Velike Britanije odlučilo joj je tu želju ispuniti pa su se momci pojavili da čestitaju veseloj Dol.

Dol je, kako kažu, bila oduševljena svojim poklonom pa se, iako je isprva bila pomalo sramežljiva, brzo opustila i počela ih lupati po guzi i dobacivati im.

- Prvo im je rekla da idu da se obuku, ali uskoro je počela flertovati i udarati ih po stražnjicama. Kad su odlazili, neprestano im je ponavljala da se vrate i oproste se od nje kako treba. Kad su otišli, rekla nam je da ponovo dovedemo gole muškarce - ispričala je za Miror Leiga Džons, jedna od negovateljica u domu.

Dol je, inače, u dom došla prošle godine, a ima šestoro unuka, desetero praunuka i četiri čukununuka.

- Još uvek je mlada u srcu. Kad ima snage, šeta naokolo i često se smeje. Nikad ne prestaje da se smeška - ispričala je Leiga.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA