≫ 

Otišla u krevet zbog glavobolje i pala u komu: Probudila se 4 dana kasnije sa bebom pored sebe

Devojka je rekla kako nije imala pojma da je u drugom stanju, jer nisu postojali nikakvi simptomi: nije imala jutarnje mučnine, menstruacije su i dalje bile redovne a stomak joj se nije povećavao

  • 4

Jedna devojke iz Velike Britanije je zbog glavobolje otišla u krevet i na kraju se našla u indukovanoj komi, probudila se četiri dana kasnije i saznala kako je nesvesno rodila devojčicu.

Eboni Stiveson (18) nije imala pojma da je trudna kada je 2. decembra prošle godine otišla u krevet jer se nije osećala dobro. Međutim, kako se osećala sve lošije, odveli su je u bolnicu, gde su je doktori stavili u indukovanu komu.

Eboni se probudila 6. decembra i šokirala se kada je saznala da je postala majka devojčice.

Nije očekivala da će biti majka bar još 10 godina Foto-ilustracija: pixabay.com

Devojka je rekla kako nije imala pojma da je u drugom stanju, jer nisu postojali nikakvi simptomi: nije imala jutarnje mučnine, menstruacije su i dalje bile redovne a stomak joj se nije povećavao.

Eboni nije znala ni da ima retko stanje koje se zove "uterus didelphis", što znači da je rođena sa dve materice, i pošto ima dve, ona je nastavila da ima periode kao normalna osoba, zbog čega je bila nesvesna da je trudna.

Dok je bila u komi, doktori su je porodili carskim rezom.

Nakon prvobitnog šoka, Eboni je počela da se zbližava sa ćerkicom, koju je nazvala Elodi.

Njihove fotografije možete da pogledate ovde.

VIDEO: Čudo života! Dete se rađa u posteljici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cica S

    18. februar 2019 | 13:55

    Bas cudno..Al neka je bebica ziva i zdrava i ona s njom.

  • Strsljen

    18. februar 2019 | 13:51

    Nije znala...kako da ne. Ni stomak nije primetila, ni pokrete bebe...ma vazi. Prica za naivne roditelje. Verovatno nije znala ni da je izgubila nevinost.

  • Dixi

    18. februar 2019 | 18:37

    Citam ovakvu pricu i pre neki dan kod nas je bio slucaj.Ja se samo pitam da li neko u ovo moze da poveruje.Jel oni misle da je narod lud .Mozda su neka cuda pocela da se desavaju pa nebe ne borave vise u stomaku mozda sada leze u malom mozgu ???Sto se blamiraju na ovakab nacin pa ima resenje i za nezeljene trudnoce a isto tako i nezeljenu decu.Neko jedva ceka da ga usvoji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA