Kim Džong Un će odsesti u ovom hotelu u Hanoju: Obezbeđenje oko i unutar zgrade je pojačano, a ostali gosti su dobili upustva kako da se ponašaju (FOTO)

Lider Severne Koreje je u Vijetnam doputovao sa brojnim visokim zvaničnicima, a poveo je i svoju mlađu sestru

  • 0

Susret Donalda Trampa i Kim Džong Una u Vijetnamu privlači pažnju čitavog sveta. Prestonica Hanoj, gde će samit dvojice lidera biti održan, stakla je daleko veću popularnost, a sve zahvaljujući ovom velikom političkom događaju.

Ovo će itekako pogodovati turuzmu ovog grada, koji ima da ponudi istorijsku arhitekturu, kulturne atrakcij i fantastična jela.

Međutim, ono što sve zanima sada jeste gde će u toku svog boravka u Vijetnamu odsesti Tramp i Kim. Prema pisanju svetskih medija, Kim će se navodno smestiti u hotelu "Melia", koji ima pet zvezdica.

 U prilog toj tvrdnji ističe se da je obezbeđenje oko i unutar hotela pojačano, a da su gosti dobili upustva kako da se ponašaju u narednim danima. 

Uprava hotela je gostima rekla da je neophodno da poštuju novi protokol jer će kod njih odsesti "šefovi država".

Hotel u kom će odsesti Kim tokom boravka u Vijetnamu Foto: Tanjug/AP

Hotel ima 22 sprata i 306 soba, a nalazi se u istorijskom delu grada. Smešten je blizini Hoan Kiem jezera, kao i ambasade Severne Koreje, koju je Kim posetio.

Posetio je ambasadu Severne Koreje u Hanoju Foto: Tanjug/AP

Cena sobe razlikuje od njene veličine, pa tako Level apartman ima 68 kvadratnih metara, a tu je i Grand apartman koji ima neverovatnih 135 kvadratnih metara.

Međutim, tu je soba na samom vrhu hotela, pa mediji ističu da je upravo tu smešten Kim. To je predsednički apartman od 185 kvadratnih metara.

Nudi pogled na jezero Hoan Kiem i Crvenu reku, a nalazi se na 22 spratu. Ima galvnu spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak, trpezariju i radni prostor.

Što se tiče pića i restorana, hotel ima dva glavna restorana i dva salona.

Restoran El Patio služi internacionalna jela i otvoren je za doručak, ručak i večeru. Sa druge strane EL Oriental služi vijetnamska i tajlandska jela.

Kim Džong Un je danas stigao u Vijetnam Foto: Tanjug/ Minh Hoang

Hotel ima i fitnes centar, otvoren bazen i spa centar, kao i kozmetički salon.

Iako spada među pet najskupljih u Hanoju, strani mediji navode da ovaj hotel ipak nije toliko luksuzan kao hotel gde je Kim odseo prošle godine u Singapuru, kada se prvi put sreo sa Trampom.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA