"Plivački tim je otišao, ali se trener nikada neće penzionisati": Kako je jedna porodica proslavila tatinu trajnu kontracepciju (FOTO)

Supruga je Vilija Rendala iznenadila prikladnom tortom, a deca su ga dočekala odevena u majice s duhovitim natpisima

  • 3

Kada je Vili Rendal odlučio da se podvrgne vazektomiji, zahvatu podvezivanja semevoda, supruga Lia priredila mu je zabavu. Naime, par se nakon rođenja troje dece odlučio na ovaj korak, a donošenje takve odluke nije bilo nimalo jednostavno. Zato im nije preostalo ništa drugo nego da pristupe svemu s dozom humora.

Lia je supruga iznenadila prikladnom tortom, a deca su ga dočekala odevena u majice s duhovitim natpisima.

- Otišla sam u lokalnu poslastičarnicu i objasnila šta mi tačno treba. Vlasnica ima odličan smisao za humor i napravila je čudesnu tortu - izjavila je Lia za CafeMom.

Majicu je dobio i Vili, a natpis na njoj "Plivački tim je možda otišao, ali trener se nikada neće penzionisati!" oduševio je sve zaposlene klinike u kojoj je Vili obavio vazektomiju.

Neki roditelji koji ne žele da imaju više dece odlučuju se za operativni zahvat kojim podvezuju semevod ili jajnike, prenosi Index.

Iako se žene češće odlučuju za takav zahvat, postoje i muškarci koji se podvrgavaju vazektomiji koja je jedini siguran oblik muške kontracepcije.

VIDEO: Novi japanski seks fetiš - žvakačice leda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA