Najbogatiji Indijac oženio sina: Na raskošnoj svadbi nastupale svetske zvezde, a među gostima bio i Toni Bler (FOTO) (VIDEO)

Ovo je druga svadba u toj porodici, s obzirom da je Mukeš udao ćerku Išu u decembru prošle godine i ta svadba je koštala 100 miliona dolara

  • 20

Četvrti na listi najbogatijih u svetu, Mukeš Ambani, predsednik najveće indijske kompanije "Reliance Industries" priredio je u subotu svadbu svome sinu Akašu, na kojoj su se okupile najznačajnije ličnosti poslovne, političke i filmske elite. Ovo je druga svadba u ovoj porodici, s obzirom da je Mukeš udao ćerku Išu u decembru prošle godine.

Venčanje Akaša Ambanija i Šloke Mehte, ćerke indijskog trgovca draguljima, održano je u novoizgrađenom kongresnom centru korporacije Ambani, u kompleksu "Bandra Kurla". Mladoženja ima 28 godina i studirao je u Americi na Univerzitetu Braun.

Venčanju je prisustvovao i izvršni direktor "Gugla", Sundar Pičai, direktori Banke Amerike, "Samsunga" i "Džej-Pi Morgana", kao i bivši britanski premijer Toni Bler. Pored njih, gosti na venčanju su bile i najveće bolivudske zvezde i poznati sportisti.

Nakon raskošne svečanosti venčanja Mukeš i Nita Ambani su priredili veliko slavlje za svog sina Akaša i snahu Šloku Mehtu.

Na svadbi je nastupao američki bend Maroon 5, a veliki broj profesionalnih plesača je uveličao slavlje svojim nastupom. 

Gosti su imali priliku da uživaju i u raskošnom vatrometu, a nema sumnje da su se svi gosti odlično proveli.

Na društvenim mrežama kruže brojni snimci sa privatnog svadbenog slavlja, a najupečatljiviji je onaj na kome mladoženja ljubi mladu, dok gosti skandiraju.

Uoči zvanične ceremonije, Mukeš Ambani i njegova supruga Nita Ambani započeli su nedeljni program poklanjanja hrane Ana Seva u svim sirotištima i domovima za stare u Mumbaju. Zajedno sa porodicom Mehta poslužili su hranu za oko 2.000 dece.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Zoom TV (@zoomtv) дана

Ovo je drugo venčanje u ovoj porodici za samo nekoliko meseci. Sredinom decembra prošle godine Mukeš Ambani je udao ćerku Išu, a tom prilikom je priređeno venčanje za pamćenje. Tu svadbu su mediji prozvali najskupljim venčanjem u istoriji, a slavlje je koštalo neverovatnih 100 miliona dolara.

Iša Ambani u svojoj venčanici Foto: Profimedia, AFP

Iša Ambani se udala za Ananda Piramala, sina još jednog milijardera, a među mnogobrojnim gostima su pevačica Bijonse i bivša prva dama Amerike Hilari Klinton.

Iša u društvu svog oca Foto: Tanjug/AP

Gosti su imali priliku da uživaju u brojnim aktivnostima i proslavama pre samog venčanja, što nije predstavljalo problem za Išinpg oca, koji poseduje bogatstvo vredno 41,5 milijardi dolara.

Iša sa mužem na venčanju Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zaratustra

    12. mart 2019 | 15:23

    Pozlaceno krvlju i znojem radnika,mucenika.

  • Lepo

    12. mart 2019 | 16:38

    U narodnoj nošnji, ništa poznati kreatori, mogu da zamislim naše bogatune u narodnoj nošnji, i komentar čuvenog Saše Vidić

  • Grobar Jug 1971

    12. mart 2019 | 14:46

    Anjegovi radnici imaju platu 20 eura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA