Norveški princ zasukao rukave: Prestolonaslednik snimljen kako na planini cepa drva (FOTO)

On i njegova supruga sada su miljenici nacije, ali nije tako bilo oduvek

  • 1

Norveški prestolonaslednik Hokon Magnus još jednom je pokazao da je običan čovek iz naroda, kada se dohvatio sekire i počeo da seče drva.

Za razliku od članova nekih drugih kraljevskih porodica, norveškom princu nije teško da radi teške fizičke poslove, a do sada je više puta dokazao da uživa u sasvim prosečnim stvarima.

Hokon uživa u skijanju Foto: Tanjug/AP

Međutim, njegove odluke nisu svaki put nailazile na odobrenje nacije. Kada je obelodanio da se zabavlja sa Mete-Marit Tjesem Hoibi, bivšom konobaricom, niko nije bio srećan.

Njihova veza, a kasnije i veridba, privukla je veliki broj kontroverzi, budući da je Mete-Marit imala i dete iz vanbračne veze sa čovekom osuđivanim za posedovanje narkotika.

I svim sportovima na snegu Foto: Tanjug/AP

Uprkos skepticizmu javnosti i neodobravanju okoline, Hokon i Mete-Marit su posle nekoliko godina veze uplovili i u bračnu luku, 2001., a danas su primer jedne stabilne i srećne zajedice.

Njegova supruga vremenom je postala uzorna žena i majka, a njena reputacija je doživela preporod u norveškom narodu.

U skladnom su braku od 2001. godine Foto: Profimedia

Tamošnja javnost ih sada obožava, kupila ih je bliskost kraljevskog para sa običnim ljudima i to što uživaju u običnim stvarima poput skakanja padobranom, odlasku na plažu, brzoj hrani, rok koncertima, pa i cepanju drva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin R.S

    21. mart 2019 | 15:36

    Pa i on je covek od krvi i mesa, zasto ne bi cepao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA