≫ 

Najuporniji policajac na svetu: Kiša ne prestaje da pljušti, a on i dalje reguliše saobraćaj (VIDEO)

Policajac koji ovaj posao radi od 2015. godine, oduševio je svoje kolege, koji su bili impresionirani njegovim postupkom

  • 0

Saobraćajni policajac Mithun Das iz Indije postao je senzacija na društvenim mrežama nakon što je odbio napusti svoje radno mesto na prometnoj raskrsnici, iako je padala jaka kiša. On je pritom stajao bez kabanice, samo u svojoj uniformi u kratkim rukavima.

Kratak video snimak na kojem se vidi kako policajac radi i po velikom pljusku, podelila je državna policija na svom Tviter nalogu, prenosi rt.com.

- Posvećenost je moje ime. Pozdravljamo ga zbog njegove izuzetne predanosti svojoj dužnosti i što pokazuju posvećenost u po ovoj oluji. Svaka čast - objavila je policija na Tviteru.

Na svom radnom mestu je ostao iako je njegov kolega kasnio na posao.

- Radno vreme mi je bilo od 7 do 12 časova. Oluja je počela pet minuta pre podneva, ali pošto je moja smena kasnila, ostao sam da radim na kiši još 20 minuta - rekao je on.

- Moglo je da bude zastrašujuće kada je počela kiša, a uz nju i vetar i munje, a vi stojite na otvorenom prostoru. Ali za nas je dužnost na prvom mestu - dodao je on.

Policajac koji ovaj posao radi od 2015. godine, oduševio je svoje kolege, koji su bili impresionirani njegovim postupkom.

Međutim, pored kolega, u pozitivnom smislu je oduševio i korisnike društvenih mreža koji su izrazili zahvalnost i divljenje prema svom sunarodniku.

Na Tviteru se mogu naći brojni statusi i komentari podrške za ovom policajca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA