Mladenci narko-dileri uhapšeni čim su se vratili sa medenog meseca: Komšije namirisale marihuanu i uvalile ih u nevolju

Nešto čudno su gajilii i u spavaćoj sobi

  • 1

Lija (25) i Riki Armstrong uhapšeni su po povratku sa bajkovitog venčanja na Karibima, čim su sleteli na britansko tlo, jer su komšije namirisale plantažu kanabisa u njihovom domu.

Policija je upala u njihovu kuću, dok su mlada Lija i mladiženja Riki uživali na medenom mesecu na Kubi. Dobili su dojavu od njihovih suseda koji su osećali jak miris iznutra, i pronašli su zaključanu sobu sa 34 biljke kanabisa i sredstva za grejanje.

Foto: CPC

Na sudu se moglo čuti da je mladoženja na stolu ostavio beležnicu punu kalkulacija i uputstava za uzgajanje.

Foto: CPC

Par je uhapšen pri povratku sa medenog meseca u julu 2017. godine, navodi Dejli mejl.

Tužilac Toni Trig rekao je da biljke dostižu vrednost do 22.345 evra.

Kada su otišli na medeni mesec ostavili su rođaku da pazi na njihovu fabriku droge u iznajmljenog kući, dok je rođaka izjavila da je čuvala psa.

- Drago mi je da vidim da ste ste u vašem malom svetu proslavili brak na Kubi ostavljajući fabriku droge u kući. Verovatno ste mislili: Zašto bih se zamarao radom kada mogu da zaradim brada novca uzgajajući kanabis? Ljudi koji misle da mogu da ovako nešto urade shvatiće da će i njima policija pokucati na vrata, zato što ni ne shvataju koliko nisu diskretni. Ovakvo ponašanje je pošast - prokomentarisao je sudija Gerant Volters.

Jedna od komšinicaa kao svedok na sudu izjavila je da su počela da sumnja kada je videla biljke kroz razgrnute zavese.

Foto: CPC

- Mogla sam da vidim da uzgajaju biljke u spavaćoj sobi, što mi je bilo malo čudno. Rekla sam mužu: "To je baš čudno mesto da posade paradajz" - prisetila se ona.

Foto: CPC

Samozaposleni gospodin Armstrong, koji je proglašen krivim, dobo je osam meseci uslovne kazne i 150 sati neplaćenog rada. Kozmetičarka gospođa Armstrong koja se ranije izjasila da nije kriva, a zatim izmenila izjavu, dobila je devet meseci uslovne kazne i 120 sati neplaćenog rada.

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA