≫ 

Erekcija mu umalo došla glave: Promenio je boju, a onda su lekari morali da urade samo jednu moguću stvar

Lekari su kasnije utvrdili da je došlo do gangrene, koja je počela da se širi

  • 1

Deo penisa jednog muškarca (52) lekari su odsekli pošto je bio lečen od dvodnevne erekcije. Čovek je došao u bolnicu u Delhiju sa neuobičajeno održivom erekcijom koja je trajala duže od 48 sati. Lečenje je bilo neophodno zbog smanjenja pritiska na organ, piše iflscience.com.

Doktori su napravili rez koristeći skalpel kroz vrh penisa da bi stvorili "izlaz" za zarobljenu krv. Postavljen je kateter. Iako ne zvuči nimalo lepo, jedine nus pojave su otok i modrice na penisu, kao i poluukrućen penis i erekcija koja može da potraje i nekoliko dana. Na nesreću muškarca čiji je slučaj opisan u BMJ case reports, sledećeg dana vrh penisa je promenio boju i počeo je da crni.

Lekari su kasnije utvrdili da je došlo do gangrene, koja je počela da se širi. Odlučili su da brzo deluju i urade glansektomiju (apmutaciju glavića penisa).

Ne zna se šta je bilo uzrok prijapizma, dugotrajne i često bolne erekcije. A gangrena je, smatraju oni, možda nastupila i zbog katetera koji su primenili lekari koji su ga prvi lečili.

Posle operacije, pacijent se brzo oporavio i otpušten je iz bolnice posle 48 sati. Tri nedelje kasnije utvrđeno je da rana lepo zarasta.

Ako baš insistirate da vidite kako je izgledao penis nesrećnog Indijca, to možete da učinite na ovom LINKU.

VIDEO: Meštani ovog grada nosaju džinovski muški ponos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Veteran

    8. april 2019 | 22:51

    Tem više nemoze da se digne, čim su ga naceli od glave završava karijeru ide u penziju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA