Jedna mu je žena, druga devojka i one su otkrile kako izgleda kada im se još 10 lepotica pridruži u sobi (FOTO)

Želeli su da malo začine stvari u pogledu seksa i to im se baš svidelo

  • 12

Svi su već čuli za raskošni i ekstravagantni život australijskog plejboja i multimilionera Traversa Bejnona, poznatijeg kao Kendimen, o njegovim žurkama sa golim devojkama na kojima se toče litre najskupljeg pića. Ono što mnoge šokira jeste i činjenica da u luksuznoj vili živi sa decom, ali i sa suprugom, devojkom i još nekoliko devojaka. Nakon što je njegova ćerka Lusijana Bejnon prvi put progovorila o porodici i životu, koji po mišljenju mnogih, odskače od pravila, u prvom zajedničkom intervjuu govorile su njegova žena Taša Bejnon i devojka Niša Dauns.

Predana supruga Taša (27) rekla je da je par želeo da malo "začini stvari" u pogledu seksualnog života, zbog čega sada žive u Kendišop palati zajedno sa još četiri devojke.

 
 
 
View this post on Instagram
My girlsA post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Niša (23) sa njima je od kako su rešili da imaju otvorenu vezu. Kendimena (47) je upoznala 2015. godine na jednom snimanju.

Taša i Travers upoznali su se 2009. godine, venčali su se i dobili dvoje dece, pre nego što su počeli zajednički život sa drugim devojkama.

 
 
 
View this post on Instagram
Pool hangsA post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

- Pričala sam o tome koliko su neke devojke zgodne, davala sam im ocene i slične stvari. Pošto smo često govorili o tome, rešili smo da probamo i vidimo kako će biti. Svidelo nam se - rekla je za Ladbible Taša.

Ona je rekla kako su već imali dobru vezu i seksualni život, a životom sa devojkama samo su stvari postale još bolje.

 
 
 
View this post on Instagram
About last nightA post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Niša je objasnila kako je odmah osetila neku vezu sa Tašom.

- Posle zajedničkog vikenda, znala sam da je tako suđeno. Bilo mi je prijatno i uživala sam - prisetila se Kendimenova devojka prvog vikenda sa njima.

Taša je priznala kako su u svakom trenutku zajedno, da im se to sviđa i zabavno je.

- Pre neku noć bilo je 10 ili 12 devojaka sa nama i to je potpuno drugi nivo. Zabavljali smo se a onda smo otišli u našu sobu, jedva stvar je vodila drugoj, možete da zamislite šta se desilo - ispričala je Taša.

 
 
 
View this post on Instagram
Successful people don't believe in luck, they believe in hard work #DailyGrind #MuscleandHustle #WorkHardPlayHarderA post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Na pitanje da li je tada prevelika gužva, Kendimenova supruga govori kako je uvek zabavno i da vole da nekada luduju.

- Travers me je naučio svemu što znam. Imala sam 18 godina kada smo se upoznali i ranije nisam imala seks sa više partnera. U početku smo bili samo nas dvoje, kada smo rešili da promenimo stvari - rekla je Kendimenova supruga.

Niša je rekla kako joj nije jasno da ljudi mogu da budu samo sa jednim partnerom i kako u braku ne žele da eksperimentišu i probaju druge stvari. Objasnila je i da je porodica nakon početkog šoka, podržava i obožava Traversa.

 
 
 
View this post on Instagram
You have your lifestyle, I have mine #Shade #HardLife #IDontDoBoring #NormalAintMeA post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

- Kada krenem na posao, poljubim dečka a onda Taša i ja zajedno radimo i to je sve normalno. Naravno da ima i ljubomore, ali sve se rešava pričom i na kraju dana shvatiš da svi želimo istu stvar - objasnila je ona.

Devojke sa Kendimenom sve spavaju u istoj sobi, u kojoj imaju tri velika kreveta i dva kupatila.

- Kreveti su jedan do drugog a dogovaramo se koja će da spava do Traversa. Sigurno ima i ljubomore ali nju niko ne pokazuje - zaključila je Taša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Istina

    10. april 2019 | 19:59

    Nesrecni muskarci imaju potrebu za vise zena. Srecan je onaj koji ima jednu a ona vredi vise nego sve druge zajedno

  • dg

    10. april 2019 | 19:44

    Ako već možeš imati dvije, što onda ne biraš tako da su bar malo različite. Ove dvije skoro pa isto izgledaju.

  • Aca

    10. april 2019 | 19:26

    E bolesti para busi gde burgija nece ona stara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA