≫ 

Bake u emisiji otkrile da redovno odlaze u Gambiju, a sve zbog zabave sa mladim crncima: Gledaoci osuli paljbu po njima zbog ovih reči (VIDEO)

Pre samo nekoliko nedelja su uslikane na plaži u kupaćim kostimima, pored mladih muškaraca koji mogu da im budu sinovi

  • 5

Dve sestre su optužene da imaju "fetiš prema crncima", nakon što su priznale da su za osam godina posetile Gambiju čak 15 puta i to sve zbog mladića koji liče na Snup Doga, prenosi The Sun.

Džeki Simpson (63) i Džuli Rezmi (60) gostovale su u jednoj britanskoj emisiji, gde su govorile o ljubavi prema Bobu Marliju i regi muzici, koja ih je odvela u Zapadnu Afriku. Oni su potom optužene da su svojom pričom uvredile mlade muškarce u Gambiji.

Samo nekoliko nedelja nakon što su uslikane na plaži u kupaćim kostimima, pored mladih muškaraca koji mogu da im budu sinovi, ove žene su odlučile da kažu "koju reč u svoju odbranu".

Na društvenim mrežama Gambija važi za privlačnu destinaciju za starije Britanke koje žele malo romatnike.

- Ovde ima toliko slatkiša da je teško možete sebe da kontrolišete, čak i u mojim godinama. Ono što se dešava u Gambiji, ostaje u Gambiji - rekla je novinarima svojevremno jedna udata Britanka.

Sestre Džeke i Džuli su pokušale da stvari predstave u malo lepšem svetlu. Međutim, gledaoci emisije u kojoj su gostovale, su bili ljudi zbog načina na koji su govorile o tamošnjim mladim muškarcima.

- To je muzika, noćni život je odličan. Htela sam da idem, jer volilm rege muziku - Boba Marlija - to je zabava. To je pravi ženski praznik - rekla je Džeki.

Mnogi gledaoci su sa druge strane sugerisali da bi možda Jamajka bila bolji izbor kada je rege muzika u pitanju.

Jedna osoba je na Tviteru napisala sledeće: "Otišla u Gambiju zbog Boba Marlija i rege muzuke? Da li sam to dobro čula? Možda neke lekcije iz kulture i geografije nisu kako treba?"

Džeki je nastavila svoju priču, ističući da je čak imala i trogodišnju vezu sa mnogo mlađim muškarcem u Gambiji. Ovo je navelo mnoge da zaključe da ove dve sestre imaju "fetiš prema crncima".

- Da li je još neko uvređen kada čuje ove bake kako pričaju o mladim Gambijcima kao da su oni predmeti koji služe za njihovo zadovoljstvo - zapitala se jedna žena na društvenim mrežema.

- Tamo dobijate gomilu ponuda. Svi muškarci vam kažu da imaju oko 36 godin, ali su siromašni, pa zato u našem društvu dobijaju piće i hranu - rekla je Džuli.

Jedan gledalac se zapitao šta bi bilo da su dvojica starijih Britanaca otišli u Gambiju da se zabavljaju sa nekim mladim devojkama.

Dve žene su dodale da su ovim mladići zainteresovani i za žene od 70 i 80 godna, a da je sve to fantazija.

- Mislim da samo žele da dođu u Englesku - rekla je Džuli. Dodala je da je odmah svog mlađem dečku stavila do znanja da ga neće dovesti u Veliku Britaniju.

Sestre su dodale da kod ovih mlađih muškaraca traže iste kvalitete koje imaju i njihovi sunarodnici Britanci. Istakle su da od ovih mladih muškaraca bi mnogi Britanci mogli dosta toga da nauče.

- Muškarci tamo ne govore vulgarne reči ženema - zaključile su sestre.

Fotografija iz provoda pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA