≫ 

Ko je kriv za ovu nesreću - vozač ili pešak? Ceo svet se svađa zbog snimka udesa (VIDEO)

Pešak nije video auto koji je izašao iz suprotnog smera, pa ga je to vozilo udarilo

Svaki dan slušamo upozorenja da moramo da budemo pažljivi u saobraćaju bilo da učestvujemo u svojstvu vozača, putnika ili pešaka.

Moramo se složiti da su pešaci posebno ranjiva kategorija, što pokazuje i ovaj snimak.

Naime, vidimo da je pešak krenuo da prelazi ulicu na pešakom pelazu, ali da je stao kada je video vozilo koje mu ide u susret.

Tada je pokušao da se vrati u suprotnu traku, kada je na njega u tom trenutku naleteo automobil koji je dolazio iz drugog smera.

Pešak taj auto nije video, pa se ubrzo našao na asfaltu.

Oba vozila su stala, a vozač iz auta koji je udario pešaka je izašao da bi video kako se čovek oseća. Ovaj snimak je postao viralan širom sveta, a mnogi se svađaju oko toga ko je kriv za udes. 

Šta vi mislite, ko je kriv za ovu situaciju - pešak ili vozač? Pišite nam u komentarima.

Pogledajte video:

VIDEO: Unuk ukrao dedi kola, mrtav pijan seo za volan, a onda se slupao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • instruktor

    13. april 2019 | 15:55

    Svima vama koji ste rekli da je pesak kriv a posedujete dozvole, trebalo bi momentalno oduzeti te flacifikatedozvole i ispitati gde ste imali obuku, u kojoj skoli i ko je bio u komisiji kada vam je izdata vozacka dozvola, pa na kraju ponovo poslati na obuku i polaganje.

  • Bb

    13. april 2019 | 15:38

    Vozac. Treba je da stane na pesacki prelaz dok pesak ne predje na drugu stranu. Jeste da se ovaj povratio... Ali... Ali ispada vozac kriv jer ga je udario na pesackom prelazu.

  • Cc

    13. april 2019 | 16:01

    Vozač je kriv. Ali...po zakonu nije u obavezi da stane ispred pesackog ako ne ugrozava kretanje pesaka. On se sporo kretao, ali jasni se vidi da je pesak zastao a on nije tada reagovao.imao je vremena da se zaustavi. Kriv jeste. Cudno je, spori se kretao vidi se po zaustavnom putu. Mogao je stati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA