≫ 

Svi žele da spavaju u ogromnom krompiru: Turisti hrle u Ameriku samo zbog ovog neobičnog smeštaja, a evo koliko iznosi cena za jednu noć (FOTO)

Neobičan objekat teži šest tona, dug je 8,5 metara, širok je 3,6 metara, a visok 3,5 metara, a ceo maj je već rasprodat

  • 1

Na Airbnb-u može se naći zaista zanimljiv smeštaj – sve od minijaturnih soba za samce do grandioznih srednevekovnih dvoraca.

Sada je ljubitelje neobičnih smeštajnih kapaciteta iznenadila ponuda u Bojsiju u američkoj saveznoj državi Ajdaho.

Foto: Tanjug/AP

Na jednom ranču osvanula je soba za najam u obliku – krompira. Neobičan objekat teži šest tona, dug je 8,5 metara, širok je 3,6 metara, a visok 3,5 metara. Cena za noć je 200 dolara. I da, potražnja je velika, a ceo maj već je popunjen.

Foto: Tanjug/AP

"Krompir" je opremljen bračnim krevetom, minijaturnom dnevnom sobom i kupatilom s toaletom, a namenjen je za dvoje. Napravljen je još 2012. godine kao jedan od vidova promocije za najpopularniju prehrambenu kulturu u Ajdahu.

Foto: Tanjug/AP

Monumentalni je krompir zahvaljujući "Idaho Potato Commissionu" proputovao celu Ameriku, a prošle godine je otkupljen, preuređen i stavljen na ponudu na Airbnb-u.

VIDEO: Inat kuća u Sarajevu je prva ovakva u svetu, i danas prkosi svima

(Telegraf.rs/punkufer.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA