≫ 

Kejt se sređena pojavila nekoliko sati nakon porođaja, Megan posle dva dana: Sve razlike rođenja kraljevskih beba

I dok se ceo svet divi bebi Saseks i čeka da čuje njegovo ime, uveliko se raspravlja i o načinima po kojima se rođenje kraljevskih beba razlikuju kod Megan Markl i Kejt Midlton

  • 10

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl postali su roditelji dečaka u ponedeljak, 6. maja u ranim jutarnjim satima. Dva dana nakon porođaja, ponosni roditelji su u dvorcu Vindzor pokazali svog naslednika svetu, dok su princ Vilijam i Kejt Midlton to uradili na stepeništu ispred bolnice nekoliko sati nakon rođenja. I dok se ceo svet divi bebi Saseks i čeka da čuje njegovo ime, uveliko se raspravlja i o načinima po kojima se rođenje kraljevskih beba razlikuju kod Megan Markl i Kejt Midlton.

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba Srećni roditelji prvi put sa sinom u javnosti Foto: Tanjug/AP

KEJT MIDLTON NIJE IMALA ZABAVU DARIVANJA DETETA

Kejt Midlton, koliko se zna, nijednom nije organizovala zabavu darivanja deteta, popularnu "baby shower", a bila je i zauzeta kraljevskim angažmanima tokom sve tri trudnoće.

Ona je svuda viđana sa trudničkim stomakom, a mnogi su hvalili njen trudnički stajling.

Kejt Midlton Kejt Midlton nije imala zabavu darivanja deteta ni za jedno dete Foto: Tanjug/AP

Za razliku od nje, Megan Markl imala je zabavu u Njujorku, koju su organizovali njeni prijatelji.

Kako su pisali mediji, zabavu za Meganinu bebu organizovale su njene prijateljice, teniserka Serena Vilijams i supruga Džoržda Klunija, Amal Kluni, u februaru u penthausu hotela na Menhetnu u kojem jedna noć iznosi 75.000 dolara.

Megan Markl, Amerika, Njujork, baby shower Megan u Njujorku povodom zabave koju su joj organizovali prijatelji Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa snimljena je kako izlazi iz hotela nakon zabave, u crnim helankama i sa kačketom na glavi.

Drugu zabavu darivanja deteta navodno je imala u Velikoj Britaniji, a Kensingtonska palata nije dala odgovor na pitanje Insajdera da li je stvarno organizovana žurka.

KEJT MIDLTON SE PORODILA U BOLNICI, MEGAN KOD KUĆE?

Princeza Dajana i princ Čarls pozdravili su fotografe ispred bolnice Sent Meri u Londonu 1982. godine, nakon rođenja princa Vilijama. Princ je tako postao prvi naslednik koji je rođen u bolnici.

Prošlo je 20 godina kako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u centru Pariza. Dajana i Čarls nakon rođenja princa Vilijama Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton nastavila je tradiciju lejdi Di, pa je sa svo troje dece pozirala ispred bolnice, nekoliko sati nakon njihovog rođenja. Prema pisanju medija, Megan se navodno porodila kod kuće.

Nekada je bila tradicija da se kraljevska deca rađaju kod kuće, a i kraljica Elizabeta II je svu decu rodila upravo tamo. Kensingtonska palata nije potvrdila gde se Megan porodila, ali to je verovatno bilo u njihovoj kući ili u susednom zamku Vindzor.

Pre nego što se Megan porodila, palata je saopštila da će to proslaviti privatno, pre nego što se pojave u štampi.

- Njihova Kraljevska Visočanstva su donela odluku da zadrže planove oko dolaska svoje bebe za sebe. Vojvoda i vojvotkinja raduju se podeli uzbudljivih vesti sa svima nakon što privatno proslave kao porodica - rečeno je u saopštenju.

OBJAVLJIVANJE VESTI O ROĐENJU DETETA

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su rođenje princa Luja preko zvanične Tviter stranice Kensingtonske palate.

Princ Hari i Megan su srećne vesti podelili na svojoj zvaničnoj Instagram stranici. Oni su kreirali vlastiti Instagram profil, nakon što su razdvojili svoje domaćinstvo od Kembridža.

- Dečak je - objavljeno je na Instagramu u ponedeljak nakon što se Megan porodila.

Nedavno su preko naloga i čestitali rođendan princu Luju, iako su neki mislili da je njihov komentar prekršio kraljevski protokol.

PRINC LUJ PRVI PUT PRED SVETOM 6 SATI NAKON ROĐENJA

Šest sati nakon rođenja trećeg deteta, princa Luja, Kejt i Vilijam pojavili su se ispred bolnice na tradicionalno slikanje sa novim naslednikom.

Pre toga, lična frizerka i stilistkinja Kejt Midlton snimljene su kako ulaze u bolnicu, kako bi pomogli vojvotkinji da se pripremi za fotografisanje.

Britanija, Kraljevska beba, Princ Vilijam, Kejt Midlton Princ Luj nekoliko sati nakon rođenja pred fotografima Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton se pojavila pred svima doterana, kao da se nije upravo porodila, što su joj zamerile mnoge žene, rekavši da niko tako ne izgleda nekoliko sati nakon rođenja deteta. Kako je ranije preneo Njujork post, Megan je navodno "bilo žao" zbog Kejt, koja je izašla pred fotografe nekoliko sati nakon porođaja.

Mnogi su primetili kako je i Kejt Midlton držala bebe sva tri puta kada su ih predstavljali novinarima, dok je to ovoga puta uradio princ Hari. Kejt je u naručju držala i princezu Šarlot.

Princ Vilijam i Kejt Midlton dobili ćerku, prinova, deca, dete Kejt i Vilijam prilikom predstavjanja princeze Šarlot Foto: AP/Tanjug

A to je uradila i nakon rođenja princa Džordža.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Džordž Ovako je princ Džordž pokazan svetu Foto: Tanjug / AP

Hari i Megan čekali su dva dana da dete pokažu svetu. Oni su odlučili da rođenje deteta prvo proslave u krugu porodice, a mnogi su pozdravili ovaj njihov potez.

princ hari, megan markl, beba Novu kraljevsku bebu držao je tata Foto: Tanjug/AP

PRINC VILIJAM NIJE GOVORIO ZA MEDIJE NAKON ROĐENJA TREĆEG DETETA, PRINC HARI JESTE

Princ Vilijam bio je zauzet vođenjem princa Džordža i princeze Šarlot da upoznaju mlađeg brata, pa se nije obratio medijima nakon rođenja princa Luja.

princeza šarlot, velika britanija, princ džordž, princ vilijam Džordž i Šarlot idu da upoznaju brata Foto: Tanjug/AP

Princ Hari održao je impresivnu konferenciju za štampu nakon što je Markl rodila prvo dete i pričao je o tome kako je uzbuđen što je otac.

Tom prilikom pohvalio je svoju suprugu ali i sve žene sveta, rekavši da su neverovatno hrabre.

- Zahvalni smo za podršku svih ljudi, bilo je neverovatno - ispričao je on u ponedeljak.

Video: Prvi snimak kraljevske bebe

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    8. maj 2019 | 21:45

    Sve je izvodljivo. Žena 2 sata posle porođaja treba da ustane. Posle 4 sata već da šeta, okupa se, obuče i našminka zašto da ne ako je to čini srećnom. Možete zamisliti kakvu negu one imaju, pa verovatno i da polete.

  • Pierre

    8. maj 2019 | 22:00

    A koji je to ceo svet ? Mnogo bre koga zabole ze Engleze !

  • Putin R.S

    8. maj 2019 | 21:59

    Ova ce kraljici i kraljevini da zagorca zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA