≫ 

Princ Džordž je sve vreme znao kako će se zvati njegov mali rođak: Prošle godine je slučajno otkrio "tajnu" (FOTO)

Megan i Hari u sredu su pokazali sinčića, pa su nedugo nakon toga upoznali kraljicu Elizabetu II (93) sa osmim praunukom

  • 0

Početkom 2019. godine britanski mediji objavili su da je princ Džordž (5), sin princa Vilijama (36) i vojvotkinje od Kembridža Kejt (37), krajem decembra šetao parkom s bakom Kerol Midlton kada su naišli na gospođu koja je šetala psa. Nakratko je popričala s dečakom. To možda i ne bi bilo čudno, da Džordž tada sebe nije nazvao Arčijem, imenom koje su sada svom sinu dali vojvotkinja od SaseksaMegan (37) i princ Hari (34).

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba, beba Foto: Tanjug/AP

- Šetala sam psa, a tu je bila i policija koja me je upozorila da ne fotografišem nikog iz kraljevske porodice. Onda je Džordž prišao i pomazio mog psa. Počeli smo da pričamo, pa sam ga pitala kako se zove, iako sam to, naravno, znala. Na moje iznenađenje, rekao mi je da se zove Arči. Ne znam zašto je to rekao, ali deca generalno vole da izmišljaju sebi imena. To mi je bilo preslatko - ispričala je tada gospođa britanskim medijima.

Fanovi su zbog dečakove izjave uvereni ne samo kako su novopečeni roditelji sve vreme znali pol deteta, već da su i malenom pricu odali tajnu - koje će mu ime dati, prenosi 24sata.hr.

Princ DŽordž Foto: Tanjug/Chad Hipolito/The Canadian Press via AP

- Megan nije mogla da odoli, a Džordž ju je stalno ispitivao. Pa ko bi izdržao da mu ne kaže kako će mu se zvati rođak. Malo se izlanuo, ali nema veze. Kladionice to nisu znale očigledno, ali on je znao pre svih drugih - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Megan i Hari u sredu su pokazali sinčića pa su nedugo nakon toga upoznali kraljicu Elizabetu II (93) sa osmim praunukom. Tim povodom, otkrili su da su ga nazvali Arči Harison Mauntbaten-Vindzor. Prisutni su bili i princ Filip (97), vojvoda od Edinburga, kao i Meganina majka Doria Ragland (62).

megan markl, princ hari, arči harison, kraljica elizabeta II Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Evo šta su Megan i princ Hari rekli o kraljevskoj bebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA