≫ 

Ova baka važi za najstariju gejmerku na svetu: Redovno igra igrice sa unučićima, a onda se proslavila preko noći (FOTO)

Tokom dana ona snima videe za svoj Jutjub kanal i dopisuje se sa fanovima. Iako su komentari većinom pozitivni, naravno da je bilo i negativnih

  • 0

Veliki broj osoba voli da igra onlajn igrice, ali u tu grupu retko možemo da svrstamo i bake. One su te koje kuvaju najbolje kolače, prave zimnicu i dodaju vam kapu i šal kada izlazimo napolje, da se ne bi prehladili. Međutim, verovali ili ne, iste te bake mogu biti žestoki protivnici u svetu onlajn igrica, a najbolji dokaz toga je Širli Kari.

Ova bakica je najstarija gejmerka na svetu, a proslavila se nakon što je na Jutjubu objavila video na kojoj je pokazala kako igra popularnu igricu "Skyrim". Skoro preko noći, njen inboks je bio preplavljen porukama, a njen video ubrzo je postao viralan.

Tolika pažnja u početku ju je uplašila, ali nakon početnog šoka i iznenađenja zbog tolike popularnosti, sela je za računar, otvorila sve imejlove (bilo ih je oko 11.ooo) koje je primila i započela je sa odgovaranjem.

- Kada sam shvatila kakve komentare dobijam, postalo mi je sve vrlo zabavno. Neki od njih bili su stvarno dirljivi, a kako je vreme prolazilo i kako sam nastavila da primam pozitivne komentare od istih ljudi počela sam i da se vezujem za njih. Neki od tih komentara su me stvarno rasplakali, a neki su bili toliko smešni da sam se danima smejala. Svi su bili tako slatki prema meni! - rekla je ona.

 

Iako nije želela svu tu pažnju pridružila se Jutjubu kako bi pratila razne gejmerske kanale koji su je zanimali. Gejmingom je počela da se bavi u svojim devedesetim, a ukus u odabiru igrica joj je besprekoran!

Igra razne igrice kao što su „Ark: Survival Evolved“, „Fallout 4“ i „No Man’s Sky“. Pre njene instant slave, provodila je dane isčitavajući naučno fantastične romane, a danas dane većinom provodi igrajući igrice.

Tokom dana ona snima videe za svoj Jutjub kanal i dopisuje se sa fanovima. Iako su komentari većinom pozitivni, naravno da je bilo i negativnih.

Širli je odgovarala i na takve komentare u početku, ali sada je ipak postala malo selektivnija i odlučila je da neće da troši vreme na te stvari.

Njena inspiracija za bavljenje gejmingom potiče iz činjenice da redovno igra igrice sa unučićima, a ima ih ukupno 9. Njeni unuci imaju tu sreću da uživaju u igranju sa bakom, a sada sličnu privilegiju imaju i internet korisnici.

(Telegraf.rs/lolamagazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA