≫ 

Znao je da se njegova tašta plaši paukova, pa je nabavio tarantulu: Nepozvana žena više ne dolazi kod ćerke i zeta

Rešio je da iskoristi njen strah i drži je podalje od svog doma

  • 9

Jedan anonimni muškarac u očajničkom pokušaju da skine s vrata dosadnu taštu nabavio je tarantulu, jer se majka njegove žene boji paukova i pati od arahnofobije.

Korisnik mreže Redit ističe da nije veliki ljubitelj tarantula. Smatra da su zanimljive životinje, ali nikada nije razmišljao o tome da zapravo nabavi jednu, sve dok nije shvatio da će na taj način svoju taštu držati dalje od kuće.

U postu koji je objavio na društvenoj mreži, ovaj muškarac je naglasio da mu tradicionalni porodični odnosi kod Kineza počinju ići na živce sa stalnim nenajavljenim posetama i ugrožavanjem njegove privatnosti, bez obzira na to što je bezbroj puta rekao svojoj ženi da razgovara s majkom. Po njegovim rečima, supruga je ignorisala njegove molbe, a tašta je u njihovom domu bila skoro svakog dana, prenose Nezavisne.

Jednog dana je primetio burnu reakciju tašte kada je videla malog pauka u ćošku kuće, zbog čega je došao na ideju da iskoristi njenu arahnofobiju u svoju korist i konačno je spreči da dolazi u posete.

- Imam poprilično tolerancije. Tast je čovek s kojim mogu da razgovaram, međutim tašta je nepodnošljiva. Primetio sam da je arahnofobična, jer je počela da paniči zbog malog pauka u ćošku kuće, koji je nije nikako ugrožavao. Tako sam došao na ideju da nabavim tarantulu, koja će je sprečiti da dolazi svaki dan u našu kuću - napisao je ovaj korisnik Redita.

On je u postu dodao da je najavio svojoj supruzi da će da kupi ovog egzotičnog pauka, ali nikada nije otkrio pravi motiv koji se krio iza kupovine.

- Plan je uspeo. Njen otac još ponekad svrati, ali tašta ne može da bude u istoj prostoriji s tarantulom, jer tvrdi da ima napade panike - naglasio je muškarac.

Ovaj korisnik društvenih mreža podelio je svoju priču pod skrivenim imenom i pitao je ljude da li je s ovim postupkom preterao.

- Pitam vas - da li sam pogrešio što sam nabavio tarantulu? Ipak moram da naglasim da sam svoju suprugu bezbroj puta molio da razgovara s majkom o nenajavljenim posetama - napisao je korisnik Redita.

Veliki broj onih koji su pročitali priču se slaže s njim i smatra da nije pogrešio što je nabavio tarantulu, jer je ipak molio suprugu više puta da razgovara s majkom, a pored toga i sama supruga je znala da njena majka ima arahnofobiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Призетко

    19. maj 2019 | 07:14

    Нема грешке брате,благо теби! А,од моје таште и тарантула бега.

  • Зет у женине куће

    19. maj 2019 | 07:16

    Е бре! Да тераш ташту,тако дивно биће! Него,где има те тарантуле?

  • Branka

    19. maj 2019 | 07:40

    Covek je u pravu.i ja bi tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA