≫ 

Mladiću doživotno zabranjen ulazak u SAD, a sve zbog jedne poruke koju je poslao devojci (FOTO)

Deportovan je već narednog dana, a sada upozorava ostale, prećutkujući verovatno pravu istinu

  • 26

Britanac je završio u pritvoru i zabranjen mu je ulazak u SAD zbog toga što je svojoj devojci poslao poruku koju su, kako on tvrdi, zvaničnici pogrešno protumačili, prenosi Mirror.

Ajzak Roblet (24) je svojoj devojci Amerikanki Kamili Iglesiji (23), poslao poruku pre mesec dana u kojoj je napisao: "Dolazim da budem sa tobom".

Upotrebio je reč "moving" koja može da znači i "seliti se", pa su zvaničnici na aerodromu, logično, pomislili da se on seli kod devojke u Ameriku.

U svoju odbranu ovaj Britanac je rekao da je zapravo želeo da tri meseca provede sa Kamilom uz vizu koju je dobio, ali su zvaničnici mislili da planira da na duže ostane u SAD-u, pa su ga pritvorili na 24 sata.

Poruku koju je poslao devojci, zvaničnici su otkrili kad su mu zaplenili mobilni telefon, a nakon što su ga, navodno, zatvorili i ispitivali u sobi bez prozora sat i po vremena. Ajzak kaže da je boravak u pritvoru bio užasno iskustvo za njega. Bio je, navodno, bez hrane i vode, nije se tuširao, a ćeliju je delio sa još nekoliko ljudi.

On kaže da je zaplakao kada su mu zabranili ulazak u zemlju i da mu je jedan od policajaca rekao: "Budi muško, preboli to".

Menadžer marketinga je deportovan već narednog dana, a da nije ni video svoju devojku Kamilu, koja ga je sve vreme čekala na aerodromu, a sada mu je do kraja života zabranjen ulazak u SAD.

KAKO JE DOŠLO DO TOGA DA UOPŠTE KRENE U AMERIKU

Ajzak iz Istočnog Saseksa je u krenuo za Čikago na putovanje života 24. aprila ove godine - dva dana pre njegove i Kamiline godišnjice.

Par je planirao da putuje u Njujork i Los Anđeles. Upoznali su se na razmeni studenata i ludo se zaljubili. Uživali su da putuju, da gledaju utakmice, a Ajzak ju je već posetio u SAD-u.

Isaac Roblett, Camila Iglesia. Foto: Privatna arhiva

Tada su se sreli u Majamiju, a onda su automobilom su se odvezli do Čikaga, gde je Kamila krajem prošle godine studirala glumu. Mnogi sumnjaju u njegovu odbranu, posebno jer su svesni da ljudi masovno ilegalno ostaju u Americi, te tako nisu poverovali u njegove reči, već su više na strani američkih zvaničnika.

On sada upozorava druge ljude koji putuju u SAD, da pripaze, jer će obezbeđenje na aerodromu da pregleda i njihove telefone.

Više fotografija pogledajte OVDE.

VIDEO: Kažete američki san? Brutalnost SAD policije nad nedužnom porodicom je pre noćna mora

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Iv

    20. maj 2019 | 17:37

    Amerika je naj vece zlo,koje je ikada postijalo na ovoj Planeti. I naravno,i njih su stvorili englezi,u to vreme naj vece zlo na planeti. Tamo Bog ne zivi.

  • Jaca

    20. maj 2019 | 18:21

    Predlažem im da budu zajedno bilo gde u ostatku sveta, gde mogu da uživaju u svojoj ljubavi.. O Americi mislim sve najgore.. Niko me ne bi naterao da tamo odem..

  • Lol

    20. maj 2019 | 13:57

    Ma da,kako da ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA