≫ 

Mladić i devojka se popeli na ivicu vulkana, a onda ju je on zaprosio na visini od preko 2.000 metara (VIDEO)

Alison je bila šokirana i presrećna u isto vreme, a onda je pristala da se uda za svog dečka

  • 1

Penjanje do samog vrha vuklana je veoma uzbudljiv poduhvat. Međutim, jedan mladić je i pored ove avanture odlučio da na ovoj lokaciji zaprosi svoju devojku Alison, prenosi Dejli Mejl.

Par iz Kanade se penjao do ivice vulkana Maunt Bromo u Indoneziji (koji se nalazi na 2.329 metara), kada je Džerod postavio pitanje svojoj devojci.

Ovaj romantičan trenutak je ovekovečen snimkom i fotografijama iz vazduha. Vidi se kako Džerod kleči na jednom kolenu i vadi kutiju sa vereničkim prstenom.

Alison je ostala zatečena i gledala je u svog dečka u neverici. Nakon toga ga je zagrlila i pao je i poljubac.

Par je video objavio na Jutjubu, a Džerod je napisao: "6. februar 2019. godine je isplaniran da bude poseban dan dok smo se penjali do prvog vulkana.

Malo šta je ukazivalo na to da će ovaj dan biti poseban iz nekog drugog razloga. Dok sam hodao po ivici kratera, kleknuo sam na jednu koleno i zamolio ljubav svog života da se uda za mene.

Ona je bila šokirana, a onda je nakon suza radosnica, rekla "da". Alison je tada tražila da odemo sa tog mesta, jer su dva velika događaja bila previše za nju".

Ovaj par vodi blog o putovanjima, koji se fokusira na ideju da životi ljudi traba da budu u stalnom pokretu i da postavljaju "nove korene".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zvezda

    22. maj 2019 | 20:57

    Bas lepo. Ajde sad silaz te dole da se ne strmeknete odozgore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA