≫ 

"Mercedes mama" jurila 200 na sat zbog policije sa ćerkicom u luksuznom vozilu, a sada moli za pare i nastavlja da kači bezobrazne slike (FOTO)

Tvrdi da zbog policije ne može da nađe posao

  • 7

Mama iz Australije, koja je navodno bežala policiji vozeći svoj "mercedes benz" brzinom 200 km/h dok je njena ćerkica sedela na zadnjem sedištu, sada moli za novčanu pomoć za finansiranje načina života.

Margarita Tomovska (27) ubrzo je dobila nadimak "Mercedes mama" nakon što se pojavila na sudu zbog navodnog gonjenja u luksuznom automobilu vrednom 260.000 dolara.

Margarita Tomovska Foto: Instagram/Margarita Tomovska

Na sudu se prošle godine pojavila obučena od glave do pete u markiranoj odeći: nosila je Guči naočare, koje koštaju 1.725 dolara, Balmain haljinu od 2.400 dolara i cipele Kristijan Louboutin.

Svojim raskošnim životom i skupocenom garderobom hvali se i na društvenim mrežama, gde često postavlja fotografije iz luksuznih limuzina i iz kazina.

Margarita Tomovska Foto: Instagram/Margarita Tomovska

Posle svega, Tomovska je iskoristila značajan broj pratilaca na društvenim mrežama kako bi ih molila za pomoć za finansiranje načina života, tvrdeći da zbog policije ne može da pronađe posao.

- Znam da me ne znate ali ja nisam loša osoba. Ovi psi su lažovi i imaju nešto protiv mene bez razloga, sigurna sam da nisam jedina. Veoma su mi otežavali da zadržim posao i niko ne želi da me zaposli. Zato sam kreirala ovu stranicu na GoFundMe kako bih sakupila podršku protiv nasilnika. Vreme je da uzvratimo. Hvala vam unapred na pomoći - napisala je na sajtu.

Margarita Tomovska Foto: Instagram/Margarita Tomovska

I pored toga, Margarita nastavlja da šeruje fotografije svog luksuznog života.

Tokom navodnog gonjenja 13. novembra na auto-putu u Helensburgu, policija je saopštila da je Tomovska dostigla brzinu veću od 200 km/h.

Kada je stala nakon 10 kilometara, ona i muški suvozač su uhapšeni. Policajci su navodno na zadnjem sedištu pronašli trogodišnju devojčicu. Dete nije povređeno, ali je bila nervozna, a policajci su morali da je smire, saopštila je policija.

Čovek je pušten, ali njoj je dozvola suspendovana. Slučaj će se vratiti sudu u avgustu.

VIDEO: Izvodio neviđene akrobacije, ali svi su gledali u nešto drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA