Amerikanka (21) voli da putuje, a sada je postala najmlađa osoba ikada koja je posetila sve države na svetu (FOTO)

Poslednja stanica joj je bila Severna Koreja

  • 4

Amerikanka Leksi Alford ima samo 21 godinu, a nedavno je dobila i titulu. Ona je najmlađa osoba ikada koja je posetila sve države na svetu.

Leksi je 2. juna objavila fotografiju na svom Instagram nalogu uz opis da je sada i zvanično posetila sve zemlje na svetu. Na slici devojka drži komad papira na kom je napisano "Severna Koreja, 31. maj 2019, država #196".

To znači da je Severna Koreja bila poslednja stanica i tako je oborila rekord.

Njen sajt ponosno ističe broj 196 kao broj država koje je Leksi posetila, sa druge strane, broj zemalja koje tek treba da poseti, spustio se na nula.

 
 
 
View this post on Instagram
What are 3 defining moments in your life? I’ve been thinking about this a lot and thought it would be a fun exercise to do with you guys. As someone that goes through tons of phases, both positive and negative, I get so nostalgic when I think about the things that brought me to where I am today. Here’s a few of my turning points: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. The day I passed my exams to skip Junior & Senior years of high school. 2. Bungee jumping in Switzerland the summer after I graduated from college.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. The very first time I thought about breaking the world record for the youngest person to travel to every country ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ve got a pretty huge life achievement coming up with visiting my last country (!!) which I already know is going to change so much in my life. This photo may be a hint about the first place I’m going back to after I break the record 😉A post shared by Lexie Alford (@lexielimitless) on

Avanturistkinja ne samo da je dokumentovala na svom blogu ovaj njen poduhvat, već je napravila i niz zadivljujućih fotografija i okačila ih na Instagram.

U ovom trenutku, na toj društvenoj mreži ima preko 63.000 pratilaca i preko 400 objava.

Posetila je Anđeoske vodopade u Venecueli, Madagaskar, Samou, Turkmenistan, pa čak i Pripjat, grad u Ukrajini u kom se nalazi nuklearna elektrana Černobilj.

Pogledajte video: On putuje po svetu samo da bi izvodio ovakve vratolomije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA