≫ 

Žena držala medveda u stanu: "Mislila sam da je pas" (VIDEO)

Komšije je šokiralo režanje, pa su pozvali policiju

  • 1

Jedna gospođa iz Kuala Lumpura uhapšena je nakon što je otkriveno da odgaja šestomesečnog ugroženog medveda u svom stanu.

Ona je objasnila da ga je našla uz put i uzela jer je mislila da je pas.

Komšije su 6. juna bile šokirane kada su čule režanje sa gornjih spratova zgrade. Zatim su uočili nešto što je izgledalo poput medveda koji gura glavu kroz prozor stana i očajnički reži.

Prvo su pomislili da se neko šali, ali jedan od stanara, koji živi ispod, snimio je medveda, a ubrzo zatim pozvao policiju, prenosi Radiosarajevo.ba.

- Jedan od mojih komšija zvao je policiju. Kada su policija i stručnjak za divlje životinje stigli, otkrili su da je medved bio zaključan sam u stanu, a njegova vlasnica otišla je u rodno selo na praznike - napisao je jedan stanar zgrade na Fejsbuku.

Srećom, neko je uspeo da kontaktira vlasnicu i ona se vratila, s objašnjenjem. Ispostavilo se da nije nameravala da zadrži životinju predugo, nego samo dok ne ojača.

- Zapravo, našla sam medvedića uz put u lošem stanju jedne noći - rekla je policiji, dodajući da je odmah znala da mora životinju predati u zoološki vrt kada je shvatila da se radi o medvedu.

Policija je potvrdila da je žena, inače lokalna pevačica koja je učestvovala u malezijskom rijaliti šou, uhapšena jer je uzgoj zaštićenih životinja kao što je Sunčev medved u Maleziji krivično delo.

VIDEO: Dok je bezbrižno sedeo i čačkao telefon na njega je skočio "medved"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • E ovako

    12. jun 2019 | 22:04

    I ja "držim muža u kući". Mislim da je moj ljubavnik. 😂😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA