• 7

Šta nam govori gola muška zadnjica sa bilborda: EXIT je ovom slikom poslao najjaču poruku ikad

Jasna, upečatljiva i direktna - ova poruka oduševila je marketing stručnjake

  • 7

Slika gole muške zadnjice sa pitanjem "Da li znaš odakle dolazi tvoja roba" - verovatno je najjača poruka koju su organizatori Exit-a ikada poslali.

I ona je više nego jasna, što se vidi i u nastavku teksta na bilbordu:

- Velika količina narkotika se prenosi u donjem vešu, čarapama, brusu, pa često i u rektumu - piše pored slike muške zadnjice.

Imajući u vidu da Exit poseti do 200.000 ljudi, među kojima je i puno adolescenata koji se nađu u iskušenju da prvi put probaju drogu, ova poruka i te kako je značajna.

Ako padnete u iskušenje, setite se ove slike. I ako ništa drugo, bar još jednom razmislite odakle dolazi ono što planirate da unesete u organizam.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lolita

    Reklama itekako privlaci paznju i utice na one koji nisu nikad probali, koji planiraju ili koji su probali nekad. Za vec iskusne narkomane, ovo je samo obican bilbord, na njih nista ne moze da utice (kao sto ni slika raka pluca na cigaretama, ne utice na pusace da prestanu da puse). Samo je ovde motiv reklame: gadjenje, sto neko moze da protumaci, da ako je droga dosla "cistim" putem, onda je OK, a ne da li donosi uzasne posledice po organizam, nervni sistem..

  • M

    Al mu je dlakava gu....!!!

  • Cc

    Sramota je staviti ovaj bilbord.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima