≫ 

Vila u Los Anđelesu prodata za 105 miliona evra, unutra ima i bioskop, sve pršti od luksuza (FOTO)

Kuća je takođe imala frizerski salon, "francusku sobu" za vino i sir, zajedno sa francuskim muzičkim i bočnim stolovima

  • 12
Petra Ecclestone vila Foto: Profimedia

Britanski model Petra Eklston prodala je jednu od najglamuroznijih kuća u Los Anđelesu za rekordnu sumu za kupovinu nekretnine u Kaliforniji od 105 miliona evra. Vilu je 2011. godine kupila od supruge producenta filma "Čarlijevi anđeli" Arona Spelinga za 75 miliona evropskih novčanica.

Ćerka vlasnika Formule 1 Barna Eklstona kupila je vilu pet godina nakon što je Aron Speling preminuo.

Nakon što je postala vlasnik luksuzne kuće koju su zvali "Kendilend" (po Spelingovoj supruzi Kendi), Petra je po svom ukusu renovirala svoj dom, a pored 123 prostorije zapanjujućeg izgleda, ova vila sada ima i noćni klub u podrumu, kao i nekoliko ogromnih akvarijuma ispunjenih egzotičnim ribama.

Petra Ecclestone vila "Kendilend" snimljen dronom; Foto: Profimedia

Prodaja kuće tek treba da bude objavljena u javnom registru, kako "Los Anđeles Tajms" prenosi, prodaja je već gotova stvar.

Luksuzni dvorac, koji je sagrađen 1991. godine, smešten je na lokaciji Holmbi Hil, prostire se na oko 56.500 kvadratnih metara.

Dok je porodica Speling bila vlasnik kuće, vila je imala 14 spavaćih soba, 27 kupatila, kao i posebnu sobu posvećenu kolekciji Kendinih lutaka, zatim kuglanu, prostoriju koja je specijalno bila namenjena obradi cveća, i čak celu komoru sa temperaturnom kontrolom za čuvanje srebra.

Kuća je takođe imala frizerski salon, "francusku sobu" za vino i sir, zajedno sa francuskim muzičkim i bočnim stolovima.

Petra Ecclestone vila Enterijer luksuzne vile; Foto: Profimedia

Petra, međutim, nije bila ljubitelj dekora i odradila je veliki redizajn koji je trajao više od devet nedelja i zahtevao kapacitet od 500 radnika.

Nalaze se takođe i sobe za sunčanje, solarijum, igraonica, baštenski travnjaci, polje ruža, citrusni voćnjaci, statue i grandiozne fontane, bazeni, spa centri i teniski teren.

"Kendilend" je najveća vila u Los Anđelesu, a pretpostavlja se da je najveća porodična i u celoj Kaliforniji.

Holmbi Hil je, takođe, jedno od najluksuznijih naselja u Los Anđelesu, a poslednjih godina prodato je mnogo kuća za rekordne sume novca.

Petra Ecclestone vila Kuglana i prostorije za opuštanje; Foto: Profimedia

Vila koju je prodala Petra Eklston postala je četvrta kuća u Kaliforniji prodata za više od 100 miliona dolara, što će nadmašiti rekord od 110 miliona dolara (97 miliona evra) vrednu nekretninu koju je biznismen Peter Morton kupio u aprilu prošle godine.

"Kendilend" je četvrti po vrednosti stambeni objekat u celim Sjedinjenim Američkim Državama.

VIDEO: Prodaje se i čuvena luksuzna kuća mafijaša u kojoj su nekada štekani dijamanti

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    3. jul 2019 | 13:58

    Sve ja kapiram, i da ljudi kupuju kola od milion evra, i satove od 100-200 hiljada, i cipele od 5000 i majice od 1000 itd itd ali zaista ne kapiram za sta ce nekom ovolika kuca.

  • Ris

    3. jul 2019 | 13:50

    Koji ce mi ovo djavo, treba prasinu samo pocistiti u ovom cudu...

  • Luka

    3. jul 2019 | 13:35

    U jednu sobu moze spavati samo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA