≫ 

Hteo je da izgleda kao "Popaj", pa je ubrizgavao injekcije: Sada mu preti amputacija ruku (VIDEO)

Sakuplja novac kako bi otišao na operaciju

  • 22

Mladić iz Rusije, koji nije želeo da gubi vreme na naporne treninge kako bi povećao svoju mišićnu masu, pa je ubrizgavao sintolske injekcije u ruke, traži novčanu pomoć kako bi otišao na operaciju u Veliku Britaniju.

Kiril Terešin (22), koji je dobio nadimak "Popaj", rekao je kako je potrebno da ode na lečenje kako bi spasio bicepse koji su sada toliko ogromni i izbegao potencijalnu amputaciju ruku.

Objašnjavajući kako su mu ruke postale toliko ogromne, Kiril je rekao da je njegov prvobitni plan bio i ubrizgavanje ulja u druge delove tela.

- Moje ruke su sada u lošem stanju, a ja sam osnovao fond kako bih sakupio novac za lečenje u Evropi, koje košta oko 42.000 evra. Voleo bih da to uradim u Velikoj Britaniji, ali najvažnije je da tretman bude uspešan - rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
Я ГАРАНТИРУЮ,ЧТО ЭТО ЛУЧШИЙ #BottleCapChallenge !!!!! Кстати видео было снято еще до Стэтхема 💪😂 Подписывайтесь на красоток(follow): Самая длинногая чемпионка: @ekaterina_lisina15 👢 Самая точная чемпионка: @katya_kavaleva 💪 Съёмку организовал: @aleksander.peresvet 👏📹 #challengeaccepted #bottlecap #bottle #fun #юмор #смех #русскийюмор #базуки #ekaterinalisina #katyakavaleva #рукибазуки #лучшеевидео #смешноевидео #bestvideo #humor #funnyvideo #highkick #stronggirl #supermodel #model #boxer #fighterA post shared by Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official) on

Zbog svog neobičnog izgleda privukao je veliku pažnju, pa dok ga na internetu ljudi kritikuju, žele da se slikaju sa njim kada ga sretnu u javnosti.

- Siguran sam da imam fanove i u Britaniji - rekao je Kiril, nadajući se da će uspeti da sačuva ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA