≫ 

Razglednica poslata 1993. godine iz Hongkonga upravo stigla u Ilinois, porodici ništa nije jasno

Adresa je prava samo što je pošiljka stigla 26 godina kasnije. Porodica čija su imena napisana očigledno ne živi više tu

  • 0

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by CNN (@cnn) on

Kim Drejper, ženi iz savezne američke države Ilinois, prošle nedelje je u poštanskom sandučetu zatekla razglednicu iz Hongkonga, koja je poslata još 1993. godine.

Drejper je za "CNN" istakla da je razglednica stigla na pravu adresu, ali sa pogrešnim imenima. Situacija ju je zaintrigirala i poželela je da reši misteriju prispeća pošiljke od pre 26 godina.

- Najpre sam pogledala i mislila sam da je greška, da je razglednica namenjena mom komšiji kog ne znam, ali da je greškom napisana moja adresa. Zatim sam pročitala, da je poslato 1993. godine, ništa mi nije bilo jasno - rekla je žena.

Na razglednici je napisan datum "8. jul 1993.", tačno 26 godina ranije nego što se pojavila u domu Kim Drejper u gradu Springfild u Ilinoisu.

Na razglednici se nalazi slika tradicionalnih kineskih brodića i adresirana je na imena Lina i Muhamad ali Kazilbaš.

- Lepo mi je u ovom velikom gradu punom ljudi. Vidimo se uskoro. Tvoj tata - pisalo je na razglednici koja je volšebno posle više od dve i po decenije prispela u Ilinois.

Drejper je rekla da u kući živi sa mužem i 12-godišnjim sinom skoro četiri godine, ali da se prvi put dešava ovako nešto.

Razglednica je stigla na pravu adresu, ali četvrt veka kasnije. Očigledno je da se porodica kojoj je razglednica poslata još 1993. godine iz Hongkonga, u međuvremenu odselila.

Ženu iz Ilinoisa toliko je zaintrigirao ovaj slučaj, da je odlučila da pronađe osobe kojima je bila namenjena pošiljka. Osoba od koje je kupila kuću istakla je kako nema nikakve podatke o osobama sa razglednice, a pretpostavlja se da su živeli kao podstanari kod prethodnog vlasnika.

Njihova imena se takođe nisu pojavila u podacima o porezu na imovinu.

Drejper je pronašla na Fejsbuku osobu koja se zove Lina Kazilbaš, sa trenutnim prebivalištem u Masačusetsu, ali nije sigurna da je zapravo to osoba koju traži.

U intervjuu koji je dala za jedan lokalni list zamolila je potencijalne čitaoce, ukoliko poznaju te ljude, da joj pomognu da ih pronađe.

- Zaista bih volela da upoznam tu porodicu i da im lično uručim razglednicu - zaključila je Kim Drejper.

VIDEO: Ide putem baba poštar nosi svoje 83 godine

(Telegraf.rs/M.Ž)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA