• 2

Duhovi mafijaša ne miruju! Da li je ovo snimak duha jedne od Kaponeovih žrtava?

U zgradi u kojoj se dogodio čuvenim masakr na Dan zaljubljenih kamere snimile jedinstven fenomen za koji ne postoji objašnjenje

  • 2

Jezivi snimak nadzornih kamera pokazuje misterioznu kuglu koja se penje uz stepenice stambene zgrade, koja se nalazi u neposrednoj blizini mesta na kome su plaćenici Ala Kaponea izvršili čuveni masakr na Dan zaljubljenih 1929. godine.  Kristofer Gerben primetio je čudan snimak sa kamere ispred stana. U početku je mislio da se radi o paučini, ali niko nije pronašao paučinu. Vrlo brzo nastale su divlje spekulacije.

Na tom mestu 14. februara 1929. počelo je nasilje u kriminalnim krugovima koje će i dan danas biti poznato. U to vreme Sjedinjene države uvele su zabranu proizvodnje, trgovine i konzumacije alkohola. Šverceri su se ubrzo udružili i mafija je dobila novi zamah. Vođa jedne od kriminalnih grupa Al Kapone sa svojim ljudima se maskirao u policajce i upao je u skladište suparničkog klana. Uz zid postrojili su 7 ljudi, potom su ih streljali sa leđa automatskim oružjem. Ovo je prvi put da je u obračunima korišćen ovaj tip pušaka, a ime Kaponea postalo je sinonim brutalnost.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💀

    JESU DUHOVI VAMPIRI.PAZI DA TE NE PORUCKAJU.🤔👀👁️🧠⏳🧀👻.

  • Čiča

    Oblačić od marihuane

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima