• 49

Muškarac i žena gurali kolica šetalištem, u njima su bili psi: Linčovali su ih na društvenim mrežama

I u ovom segmetu smo napredovali - više nego pre brinemo o našim ljubimcima

  • 49

Fotografija koja je objavljena u Fejsbuk grupi "Volim grad koji teče" prikazuje muškarca i ženu, na popularnom riječkom šetalištu, kako oboje guraju kolica. To i ne bi bilo ništa čudno, da u kolicima nisu bili psi, pa je ta fotografija izazvala brojne komentare.

Za samo nekoliko sati, fotografija je prikupila gotovo hiljadu lajkova i isto toliko komentara.

Fotograf koji je slikao fotografiju napisao je: "Gde ide ovaj svet?".

BOLJE NEGO POVODAC?

Odmah su se javili zastupnici teorije da zato i pada natalitet (u Hrvatskoj, a ništa bolje nije ni u Srbiji), jer ljudi brinu više o četvoronošcima nego kako da rode i odgaje što više dece. "Ako im je tu zadovoljstvo, zašto da ne brinu o svojim ljubimcima", glasio je jedan komentar. Zašto ne kolica, sigurno bolje nego povodac; i u ovom segmetu smo napredovali - više nego pre brinemo o našim ljubimcima. "Psi su stvoreni za trčanje, ne za vožnju u kolicima", "sutra će vam oni doneti čašu vode kad ostarite", neki su od komentara.

CENA - SITNICA

Mnogi vlasnici pasa rekli su nam da nikada ne bi svog psa stavili u kolica. Možda je delimično i cena u pitanju, iako ovakvih kolica u Srbiji nema previše u ponudi, našli smo im i cenu. Od 10.990 dinara... U Hrvatskoj ima i za manje novca, našli smo jedan model za oko 7.000 dinara.

Ipak, ima i onih saosećajnih koji smatraju da ovakve vrućine baš mogu da naškode psećim nogama.

Koliko juče pojavila se vest da se razvode pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort. Vest bi možda prošla i nezapaženo da nije jednog detalja u njihovom saopštenju javnosti. Između ostalog se kaže da će oboje i dalje ostati "posvećeni roditelji" svim svojim životinjama. Mnogi su komentarisali da je već postalo normalno da se vlasnici, bar neki, smatraju, roditeljima, mamama i tatama, svojim ljubimcima.

Šta vi mislite? Da li biste ikada svog ljubimca vozili okolo u kolicima? Da li je vaš pas radoznao i voli da istrči ili je lenjivac koji bi samo spavao? Je li vam ljubimac "dete"?

VIDEO: Njegovi preci su razjarivali bikove pre koride

(Telegraf.rs)

Komentari

  • deda Vasa

    Sudeći po većini komentara bolest je baš uznapredovala. Izjedačavati ljubav prema detetu i psu je opasna boleština.

  • Eto!

    Ljudska glupost je beskrajna. Jadne zivotinje!

  • Лола.

    Зна се где је место животињама, а где људима

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima