≫ 

Amanda i Edvin su želeli venčanje na plaži, ali mali Oliver "nije želeo da pričeka" (FOTO)

Supružnici koji su dobili bebu 10 nedelja ranije od planiranog termina, venčali su se u bolnici u kojoj se prevremeno rodio njihov sin Oliver

  • 0
Amanda Acevedo Foto: Facebook/WakeMed Children's

Amanda Asevedo koja se porodila pre vremena, prinudno je promenila svoje planove, pa je odlučila da svom izabraniku kaže sudbonosno "da" u bolnici gde je rođena njihova beba.

Venčanje je trebalo da bude održano na jednoj plaži tokom leta, ali Amanda je početkom juna rodila dečaka Olivera 10 nedelja pre termina.

Novorođenče je na svet stiglo sa samo tri kilograma i boravilo je u inubatoru u bolnici u Rejleju u Severnoj Karolini. Sada teži osam kilograma i u vrlo stabilnom je stanju.

Amanda i njen suprug Edvin Asevedo trebalo je da se venčaju kod lokalnog matičara, ali kada je bolnički koordinator čuo za njihove planove, predložio im je da to učine u bolnici, kako bi maleni Oliver mogao da prisustvuje venčanju mame i tate.

Amanda Acevedo Amanda i Edvin sa svojom bebom Oliverom; Foto: Facebook/WakeMed Children's

Amanda i Edvin su bez razmišljanja prihvatili takvu ponudu, a venčanju su, pored Olivera prisustvovali i porodice, prijatelji, kao i medicinsko osoblje koje je pomoglo u teškim trenucima usled prevremenog porođaja.

- Najsrećniiji sam čovek na svetu. Imam divnu suprugu i preslatku bebu. Oliver sada ima osam kilogama. Lekari su rekli da će vrlo brzo biti spreman da ide kući - rekao je ponosni otac nakon što se venčao sa svojom izabranicom.

Amanda kaže da je zahvalna suprugu i bolničkom osoblju na pružanju pomoći.

- Edvin je bio moj oslonac i pružao mi je beskrajnu podršku tokom boravka u bolnici. Nisam mogla da zamislim savršeniju osobu koja bi odgajala našeg sina.Takođe sam zahvalna i osoblju bolnice, jer bez njih naša beba ne bi bila dobro kao što je sada - rekla je novopečena majka.

VIDEO: Beba odmah nakon rođenja pokazala srednji prst tati dok joj je pevao uspavanku

(Telegraf.rs/Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA