• 6

Mask nije znao šta ga čega u komentarima: Opet rasprava Srba i Hrvata o tome čiji je Tesla

Mask je rekao da se nada da će sledeće godine stići u ove tri zemlje i tako učiniti Nikolu Teslu ponosnim pošto će automobili stići u "zemlje njegovog porekla"

  • 6

Svetski poznati preduzetnik Ilon Mask najavio je da će sledeće godine njegovi Tesla automobili stići u Srbiju, Hrvatsku i Slovačku. To je dobra vest, ali je Mask na Tviteru svojom objavom prouzorkovao raspravu.

Naime, Mask je rekao da se nada da će sledeće godine stići u ove tri zemlje i tako učiniti Nikolu Teslu ponosnim pošto će automobili stići u "zemlje njegovog porekla".

I eto, nova rasprava, čiji je Tesla, može da počne.

- Nadamo se otvaranju u Slovačkoj, Hrvatskoj i Srbiji i većini istočnoevropskih zemalja početkom sledeće godine. Konačno ćemo učiniti Nikolu Teslu ponosnim tako što ćemo imati njegove automovile u zemljama njegovog porekla! - napisao je Mask.

- Srbija treba da je na prvom mestu ako si odlučio da poštuješ Teslu. Hvala - prvi je komentar.

- Država, ne države. I to je Hrvatska - glasi drugi.

Među mnogobrojnim duhovitim komentarima, izdvojilo se objašnjenje da ako je Tesla Hrvat, onda su 18 rimskih imperatora Srbi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Grzm

    Stoka nije upucena da nisu postojali tad sano austo ugarska

  • Milan

    Kad hrvati toliko vole Teslu, zasto su mu 1991. godine srusili rodnu kucu u Smiljanu.

  • ivan

    Tesla je kao etnički Srbin imao samo 2 državljanstva i to austrougarsko i američko, i pošto se raspala ova prva država ostao je samo američki naučnik. Dalje raspravljati o ovome nema smisla ni logike.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima