• 2

Ceo svet je čuo za beskućnicu iz metroa sa anđeoskim glasom: Sada se njen život menja iz korena

Policajci su je sasvim slučajno sniimili u njujorškom metrou kako peva. Svet je zadivljen njenim glasom, a ponuđen joj je i ugovor za ploču

  • 2

Video: Beskućnica pokidala Pučinijevu ariju a sada će se i njen život promeniti iz korena!

Beskućnica Emili Zamurka (52) koja je postala popularna zahvaljujući video-snimku na internetu na kom izvodi opersku ariju u američkom metrou, mogla bi da potpiše ugovor sa muzičkom kućom, prenosi TMZ.

Kako navodi portal, njoj je ponuđen je ugovor za ploču.

Muzički producent Džoel Dajamond izjavio je da je sopranu iz metroa pripremio ponudu u nadi da će napraviti veliki hit klasične muzike.

Krajem septembra na nalogu na Tviteru policije Los Anđelesa pojavio se snimak na kojem beskućnica, koja stoji u hodniku stanice metroa, izvodi ariju iz opere "Đani Skiki" italijanskog kompozitora Đakoma Pučinija. Video je brzo počeo da dobija na popularnosti i već je sakupio skoro milion pregleda.

Kako navodi časopis "Los Anđeles tajms", pevačica je 52-godišnja Ruskinja Emili Zamurka, koja je emigrirala u Sjedinjene Američke Države početkom devedesetih. Prema njenim rečima, naučila je da peva oponašajući operske pevače sa televizije.

Zamurka je ispričala da je prvo živela u Misuriju, radila u staračkom domu i restoranima, a zatim se preselila u državu Vašington i počela da daje časove klavira u crkvi. Ubrzo se zbog zdravstvenih problema i niza finansijskih teškoća našla na ulici. Od tada spava gde može i živi od socijalne pomoći države u iznosu od 400 dolara mesečno.

U početku se žena uplašila kada je policajac počeo da je snima i molila ga da nigde ne objavljuje snimak. Međutim, on je snimak ipak postavio na internet i on se brzo proširio mrežama. Pevačica je odmah dobila prvu ponudu za posao, a uskoro će možda potpisati ugovor za snimanje pesme ili albuma.

(Telegraf.rs/Sputnik)

Komentari

  • Soks

    Neko ko nije školovani muzičar sigurno ne bi ovo otpevao, što se u poslednjem pasusu i potvrđuje (da je profesor klavira).

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima