• 10

Učiteljica pregledala diktat trećaka, pa napisala komentar koji je razbesneo roditelja i mnoge druge

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete

  • 10

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija diktata učenika trećeg razreda. Na njoj se vidi i komentar učiteljice, koji je sve razbesneo.

Kao što se vidi na fotografiji, dete, koje navodno ide u treći razred, pisalo je diktat.

Nakon što ga je učiteljica pregledala, očigledno nije bila zadovoljna njegovim radom.

- Užas! - napisala je učiteljica crvenom hemijskom i na kraju stavila znak uzvika.

Zadatak

Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Roditelj, nakon što mu je dete pokazalo rad, imao je par saveta za učiteljicu.

- Ovako se ne daje volja za školu. U moje vreme pisalo se "nije dobro, vežbaj". A užas je za nastavnicu koja je ovo napisala, jer ovo je vaš posao da učite decu, a ne moj - napisao je roditelj na kraju rada.

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete.

"Roditelj da nauči padeže i pravopis, pa onda da daje komentar. Učiteljica da se bavi nekim poslom koji nema dodir sa pedagogijom, jer je verovatno preskočila i kroz odrastanje i na fakultetu", "Je li neko pročitao tekst? Čista 5...radi se o 3. razredu a ne o prvaku naravno", "U moje vreme, za ovakav diktat u trećem razredu, pisalo se "nedovoljan (1)", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Video: Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lord

    Dete je totalno nepismeno, znaci da mu vreme prolazi u igranju igrica, roditelje to uopšte ne zanima-uciteljica je tu nemocna...!!!

  • Ana

    Sta li bi učiteljica za tvoj komentar napisala, pitam se. Verovatno ,,grozno”...aman, čoveče, da kreneš ti lepo od bukvara, zivot je pred tobom, polako, pa onda menjanje glagolskih oblika. Srećno!

  • N

    Jeste užas, a roditelji neka malo porade na njegovoj volji za školu i učenje. AJDE BRE, ODMAH SKAČETE KAO HIJENE I NAPADATE, A POJMA NEMATE ŠTA SE U ŠKOLAMA DOGAĐA, TUGA. PROSVETNI RADNICI SROZANI DA GORE NE MOŽE BITI, A RODITELJIMA SVA PRAVA. SRAMOTA BRE DA OVAKAV RODITELJ PRESLIŠAVA ONOG KO MU UČI DETE. VIDI MAJKU MOLIM TE, A ŠTA JE NJEN POSAO?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima