• 3

Voters opet briljira sa seksističkim izjavama: "Novinarke preko kreveta dolaze do informacija"

Prvo je imao sramotnu izjavu o Ivanki Tramp, a sada je uvredio sve novinarke sveta

  • 3

Džes Voters, voditelj na Foksu, koji je postao svetski poznat kada je insinuirao da Ivanka Tramp zamišlja da je "mikrofon nešto drugo", ponovo je imao gaf zbog kog ga sad koleginice širom sveta gledaju ispod oka.

Naime, rekao je da novinarke seksom izvlače informacije od izvora.

Votersova odjava odjeknula je u sredu dok se polemisalo o kritikama na novi film Klinta Istvuda, koji je baziran na istinitoj priči, u kom je prikazano kako jedna novinarka ima seksualne odnose sa izvorima kako bi se domogla informacija.

Umesto da stane u zaštitu koleginica, Voters je rekao da se to stalno događa.

"Da dam jedan primer, pošto se to stalno događa. Eli Votkins je bila dugogodišnji reporter u mnogim kućama. Spavala je sa jednim od svojih izvora, navodno četiri godine piše u izveštaju Politika", rekao je Voters.

Nakon što je naveo "živi primer" ove prakse, Voters je ponovio da se takve stvari baš često događaju i da mu nije jasno zašto se Istvud sada time bavi.

"To se događa i u filmovima i serijama. Postoji ceo spisak", rekao je Voters.

Kada su ga kolege prozvale zbog neprikladnih izjava, Voters je rekao da ne misli da to samo rade novinarke, već i novinari.

"Samo kažem da se to događa, kažem da se to dogodilo mnogo puta u prošlosti", rekao je Voters.

Ovo inače nije prvi put da Voters ima izjave koje se mogu smatrati seksističkim. U aprilu 2017. godine je morao da "uzme malo slobodnih dana", nakon što je u programu rekao da mu se baš sviđa kako Ivanka Tramp koristi mikrofon, dok je koristio neprikladnu gestikulaciju ruku i usana.

(I. N.)

Komentari

  • TeslaUSA

    Džesi je kul gaj. To sa mikrofonom je fejk njuz.

  • glupost

    A zasto kazete da je uvredio SVE novinarke sveta?! Zar se to ne dogadja sto on kaze? On je samo rekao da se to desava, a ne da svaka novinarka to radi.

  • Coa

    Čovek 100% u pravu!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima