≫ 

Policajci otkrili lopova u svojim redovima, nećete verovati ko je maznuo dečje igračke

Igračke su nestajale jedna po jedna, a policajci nisu odmah mogli da uhvate lopova

  • 1

Policiji u Masačusetsu bilo je potrebno vreme da pronađe lopova koji iz sobe u policijskoj stanici krade igračke koje su namenjene socijalno ugroženim mališanima.

Policajci su želeli da za praznike obraduju mališane kojima je potrebna pomoć, pa su dugo skupljali igračke koje će im dati kao poklon. Igračke su uredno skladištili u policijskoj stanici, a onda su primetili da jedna po jedna nestaje.

Pokrenuli su opsežnu istragu, ali lopova u svojim redovima nisu mogli do pronađu. Sve dok se jedne noći kradljivac sam nije otkrio.

Brajan Džonson, policajac kom je zapalo da radi noćnu smenu primetio je da se zlatni retriver, kojeg su "usvojili" i dozvolili mu da provodi vreme u stanici ali i sa njima na terenu, čudno ponaša.

Da li zbog toga što je bio ljubomoran što policajci više vremena posvećuju igračkam nego njemu, retriver je krišom uzimao lutkice i iznosio ih iz sobe. Međutim, u petak uveče je uhvaćen na delu.

U snimku na početku teksta pogledajte kako je preslatki kradljivac uhvaćen u akciji.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 🌺💐🌷❤️

    23. decembar 2019 | 23:07

    Preslatko srce , Boze kako je medena . Predivni psi , sa njima je druzenje najlepse !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA