• 6

Influenserka prikupila pola miliona za pomoć Australiji prodavajući svoje nage fotografije

Svako ko je donirao preko 10 dolara za pomoć žrtvama požara, mogao je da dobije provokativnu fotografiju.

  • 6

Američka influenserka Kajlen Vard je prikupila preko pola miliona dolara, tako što je slala svoje nage fotografije svakom donira najmanje 10 dolara bilo kojoj organizaciji koja pomaže žrtvama požara u Australiji.

Influenserka je i ranije prodavala svoje fotografije kako bi prikupila novac u humanitarne svrhe. Zato je na svom Tviter nalogu i Instagram storiju izjavila da se nada da će i ovaj put njeni redovni kupci pomoći, jer je u pitanju zaista bitan razlog.

Influenserkino sanduče je, samo nekoliko minuta nakon objave ove informacije, bilo zatrpano. Kajlen kože da je primila preko 20 hiljada poruka i da joj je trebalo dosta vremena da svima odgovori i pošalje svoje nage fotografije.

Nakon što je videla video zapise i fotografije uništenih kuća i životinjskih staništa, Kajlen se osetila inspirisano da pomogne i tako je došla na ideju za ovu akciju. Njen Instagram nalog je obrisan samo jedan dan nakon što je objavila da će prodavati svoje nage fotografije u zamenu za novac koji će ići u dobrotvorne svrhe, za pomoć žrtvama australijskih požara.

Video: Kao posle Armagedona: Crveno nebo čak i na Novom Zelandu, građani Oklenda u šoku

K.B. / Unilad.co.uk

Komentari

  • ..

    Sele, evo ti pola miliona samo da se ne skidaš

  • Bačvanin

    Da mi je znati ko je nama slao pomoć kada su nas zasipali bombama ‘99 ...

  • Z

    Haha influenserka izmisljeno zanimanje 😀😀😀

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima